Aprūpes mājā vecām dāmām vakariņas pasniedz čipendeiļi

Foto: SWNS.com

Pie pensionārēm aprūpes mājā tika uzaicināti sulaiņi, kuri viņām pasniedza trīs ēdienu maltīti. Aprūpes nams izpildīja gados vecāku iedzīvotāju vēlēšanos un nolīga kailu sulaiņu pulciņu, kas pasniedza dāmām trīs ēdienu pusdienas. Kopā Hilton Hodžā bija 23 viesi.

Klēra Mārtina Hilton Lodžas līdzkoordinatore aprūpes namā Kolčesterā kopā ar nama darbiniekiem saziedoja naudu, lai piepildītu iedzīvotāju vēlmes. 89 gadus vecā Džoana Kore bija iniciatore šādam notikumam, jo katru reizi, ad viņai tikai jautāts, ko viņa konkrētajā dienā vēlas, viņas atbilde vienmēr bija “vīrietis”.

Foto: SWNS.com

“Mums šeit bija saruna, un visi ļoti vēlējās to atbalstīt. Mēs ieskatījāmies tiešsaistē un atradām uzņēmumu, ko sauca par “Hunks in Trunks”. Kad viņi ieradās, mums vajadzēja viņiem pateikt, ko mēs gribam, lai viņi dara,” sacīja līdzkoordinatore.

Foto: SWNS.com

Visas dāmas baudīja ceptas vakariņas un vēl divus kursus kopā ar meitām un mazmeitām, kas arī nāca līdzi. Arī sulaiņiem tika lūgts izdarīt kādu “nekaitīgu flirtu” – kuru dāmas mīlēja.

Klēra piebilda: “Sievietes bija patiesi satrauktas, viņas visas bija ķiķinājušas un uzcirtušās.”

Foto: SWNS.com

82 gadus vecā mājas Gleidasa Smita teica: “Tas izraisīja pārmaiņas, un zēni darbojās labi.”

Foto: SWNS.com

Klēra teica: “Viņām visām bija masāža, sulaiņi staigāja apkārt, jautājot dāmām, vai viņas vēlas masāžu, un visas teica “jā”. Pēc tam, kad viss bija beidzies, Dolla pateica darbiniekiem, ka vēlas viņus atpakaļ uz savu 100. dzimšanas dienu, tāpēc mēs viņus dabūsim atpakaļ. Viņas nebeidza smieties visu nakti, viņām tas absolūti patika.”

Foto: SWNS.com

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment