Augstāki spēki pasargās 4 Zodiaka zīmes no naudas trūkuma un likstām. Horoskops 2022. gada jūlijam

 2. jūlijs Viltīgais Merkura trijnieks Labais Saturns. Aspekts palīdzēs četrām zodiaka zīmēm atrast jaunus ienākumu avotus, attīstīt karjeru un paātrināt biznesa attīstības procesu. Citi zodiaka apļa pārstāvji, Augstākie spēki glābs no nabadzīgajiem, naudas trūkuma un visādām nelaimēm. Saskaņā ar horoskopu 2022. gada jūlijam viņiem ir iespēja uzmundrināt un sasniegt nedaudz atšķirīgu dzīves līmeni.

Augstāks spēks Tīģera gada otrajā vasaras mēnesī pilnībā pasargās gandrīz visus AUNS zīmes pārstāvjus no naudas trūkuma un nabadzības. Visiem, kuriem kaut kādu iemeslu dēļ draud nabadzība un trūkums, debesis garantē savu palīdzību. Taču tikai ar vienu nosacījumu – nebūt pārāk impulsīvam un visus lēmumus pieņemt rūpīgi un pārdomāti. Jo daudzi ir pieraduši visu darīt pārāk ātri un nepārdomāti. Nav vērts mest drosmi. Augstāki spēki pasargās savus aizbilstamos no visām nelaimēm, un līdz jūlija beigām daudzi noteikti gūs vērā ņemamus panākumus kādās savās jomās. Zvaigznes zina, ka paši Auni ir ļoti strādīgi un enerģiski indivīdi. Un, ja tā notika, ka kādam ienākumu avots ir samazinājies vai pat pilnībā pazudis, tad jums jāatceras, ka viņš nepaliks bez savu patronu uzmanības.

Galvenais, lai Auni gudri izmanto visas viņiem dotās iespējas, lai konkrēti uzlabotu savu finansiālo stāvokli. Zvaigznes parūpēsies apveltīt savus aizbilstamos ar naudas enerģiju un spēku, kas ļaus to izmantot maksimāli efektīvi.

18. jūlijs Analītiskais dzīvsudrabs opozīcijā valdošajam Plutonam. No šīs dienas DVĪŅUS var droši uzskatīt par patiesi laimīgākajiem. Izpēte un pašreizējās situācijas pārdomas palīdzēs. Ir ļoti labi sākt plānot savu tuvāko nākotni.

Augstāki spēki pasargās daudzus zīmes pārstāvjus, kuriem nez kāpēc draud nabadzība un pat nabadzība. Valdošā planēta Merkurs padarīs Dvīņus vēl zinātkārākus un kontaktīgākus. Viņi spēs apstrādāt milzīgu informācijas daudzumu, kas daudzus no viņiem palīdzēs nogādāt pavisam citā dzīves līmenī. Dvīņiem, kuriem ir attīstīts intelekts, nestandarta domāšana un milzīgs skaits draugu un paziņu, drīzumā būs iespēja pat kļūt bagātam. Kā saka, no lupatām līdz bagātībām. Un tas būs ļoti reāli.

Starp citu, daudzi no tiem, kuriem palīdzēja Dvīņi, novērsīsies no viņiem. Būs tādi, kuri nesteidzas sniegt finansiālu palīdzību Dvīņiem. Debesis palīdzēs labot šo situāciju. Ņemiet to vērā.

Lasi vēl: 2022. gada jūnija otrajā pusē: Vērsim un vēl četrām zodiaka zīmēm, ir iespēja kļūt bagātiem un sākt dzīvot jaunu dzīvi

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment