Pravieši, astrologi un zinātnieki ir solidāri: 2022.–2025. gads ir nozīmīgi pavērsieni cilvēces vēsturē, pasaule nekad vairs nebūs tāda pati

Daudzi pravieši, šamaņi, astrologi, futurologi un zinātnieki norāda, ka laikā no 2022. līdz 2025. gadam notiks kaut kas tāds, kas uz visiem laikiem mainīs pasauli un mūsu civilizāciju. Kāpēc šie konkrētie datumi? Nejaušība? Diez vai.

Ja mēs runātu tikai par zīlniekiem un praviešiem, tad mēs varam šaubīties. Bet, kad viņu prognozes sāk sakrist ar futurologu un analītiķu prognozēm, jūs neviļus sākat domāt.

Tā nav nejaušība vai sakritība
Protams, pasaule ir daudz sarežģītāka nekā mūsu priekšstats par to. Tāpēc tas, ko mēs uztveram kā nejaušību vai sakritību, patiesībā ir nezināma likumsakarība.

Kopumā jums ir jāsaprot, ka mēģinājumi paredzēt nākotni vienā vai otrā veidā ir mūsu smadzeņu īpašums. Mūsu smadzenes to nemitīgi dara, pateicoties kam cilvēks ir iemācījies izdzīvot.

Ja futurologi, zinātnieki un analītiķi prognozē nākotni, analizējot pašreizējos notikumus, tad zīlnieki, šamaņi un pravieši to dara ar prāta apslēptu procesu palīdzību. Bet, kad viņu kopējais rezultāts vienā brīdī saplūst, mēs varam secināt, ka tās noteikti nav nejaušības.
Visi norāda uz 2022.-2025. Un tā diez vai ir nejaušība.

Ūdensvīra laikmets

Bet par ko mums stāsta daudzas prognozes, pareģojumi un prognozes? Viss norāda uz to, ka laika posmā no 2022. līdz 2025. gadam sākas jauns laikmets. Tas ir sākumpunkts globālajām pārmaiņām.

Acīmredzot mēs vienlaikus nonāksim gan jaunā tehnoloģiskā kārtībā, gan sociālo veidojumu pārmaiņās. Ķīniešu gudrie vienmēr ir izteikuši līdzjūtību tiem, kuriem nebija paveicies dzīvot pārmaiņu laikmetā. Jo jebkuras pārmaiņas ir haoss, kratīšana, iznīcība. Galu galā, lai izveidotu jaunu pasauli, ir nepieciešams iznīcināt veco gandrīz līdz zemei.

Un mēs jau redzam, ka pasaule kratās. Turklāt globālā satricināšana sākās nevis tagad, bet pirms vairākiem gadiem. Bet tie bija priekššoki, tas ir, “zemestrīces” priekšvēstneši. Galvenie notikumi mūs sagaida priekšā, vai varbūt mēs jau esam viņu aculiecinieki.

Saskaņā ar prognozēm un pareģojumiem Krievija izturēs visus pārbaudījumus. Tomēr mēs ieejam Ūdensvīra laikmetā, un tas ir Krievijas simbols. Tas nozīmē, ka mūsu valstij būs vairāk iespēju un spēka izturēt pārejas perioda grūtības.

Acīmredzot zinātnē un tehnoloģijā būs ļoti nopietni sasniegumi. Iespējams, ka visu to rutīnu, ko cilvēce daudzus gadsimtus nes uz saviem pleciem, veiks viedierīces.

Un daži zinātnes atklājumi pagarinās cilvēka dzīvi vismaz līdz simt divdesmit gadiem un varbūt pat vairāk.

Zinātnieku prognozes

Bet no kurienes tāda informācija? Var sniegt vairākus piemērus. Atcerēsimies dažas ievērojamas pagātnes personas.

Piemēram, Aleksandrs Leonidovičs Čiževskis. Viņš atklāja skaidru saistību starp Saules darbības periodiem un svarīgākajiem notikumiem, kas notiek uz mūsu Zemes. Pēc šiem cikliem izrādās, ka kāds nozīmīgs vēstures notikums notiks 2022.-2025.gadā.

Nikolajs Kondratjevs ir zinātnieks, kurš identificēja cilvēces tehnoloģiskās attīstības ciklus. Tās grafiki liecina, ka esam patiešām tuvu pārejai uz jaunu tehnoloģisko kārtību.
Arī slavenais futūrists Rejs Kurcveils saka, ka tuvojamies šim laikam.

Te jāsaprot, ka jaunā tehnoloģiskā kārtība būs tikpat atšķirīga no iepriekšējās, cik elektrības laikmets atšķīrās no tvaika dzinēju laikmeta. Un, visticamāk, atšķirības būs vēl nopietnākas.

Visbeidzot, mākslīgais intelekts paveiks visu ikdienišķo un smago darbu, atbrīvojot cilvēku interesantākām un svarīgākām lietām.

Lasi vēl: Ir pienācis laiks sākt attīrīt negatīvisma auru. Prognoze 2022. gada jūlijam 6 zvaigžņu zīmēm

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment