Pravieši, astrologi un zinātnieki ir solidāri: 2022.–2025. gads ir nozīmīgi pavērsieni cilvēces vēsturē, pasaule nekad vairs nebūs tāda pati

 

Ko pravieši teica?

Slavenā Vanga arī šajā laikā paredzēja, ka Krievija kļūs ļoti bagāta un tajā pašā laikā ļoti garīga valsts. Viņa sacīja, ka mūsu valstī būs jauna ideoloģija, tiks atklāti jauni enerģijas avoti un cilvēki dzīvos līdz 120 gadiem.

Irānas gaišreģis Salmans arī prognozēja, ka, sākot ar 2022. gadu, Krievija kļūs ļoti bagāta un katrs cilvēks pasaulē vēlēsies dzīvot šādā valstī. Un viņš runāja arī par jauno krievu garīgumu.
Lielais zinātnieks un matemātiķis Sediks Afgans, izmantojot savu noslēpumaino tabulu, ne reizi vien paredzēja nākotnes notikumus. Nākamā viņa prognoze ir tāda, ka 2024.–2025. gadā Padomju Savienība atdzims kā spēcīga un pārtikusi valsts.

Ko zvaigznes teica astrologiem?

Uz 2024. gada nozīmi norāda visi astrologi bez izņēmuma. Piemēram, Pāvels Globa apgalvo, ka no 2024. gada Krievijai būs reālas izredzes kļūt par pārtikušāko valsti pasaulē.

Par 2024. gadu runā arī tādi pazīstami astrologi kā Mihails Levins un Svetlana Dragana. Viņi apliecina, ka tā būs nākotne, kuru mums tagad ir pat grūti iedomāties. Tas būs lielisks laiks.

Astrologi arī piebilst, ka vecās sistēmas laušana un iznīcināšana sākās 2020. gadā. Patiesībā mēs bijām tam aculiecinieki.

Zinātnieku, astrologu un gaišreģu saraksts ir bezgalīgs. Lūk, daži no viņiem – Bobs Džonss, Edgars Keiss, Denions Brinklijs, Vasīlijs Nemčins, mūks Ābels.

Lai kā arī būtu, un lai arī kurš ko prognozētu, jāatceras, ka tikai mēs paši varam veidot nākotni. Atcerieties, ka jūsu fantāzijas var kļūt par realitāti.

Ko jūs domājat par to?

Lasi vēl: Augstāki spēki pasargās 4 Zodiaka zīmes no naudas trūkuma un likstām. Horoskops 2022. gada jūlijam

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment