Augstāki spēki pasargās 4 Zodiaka zīmes no naudas trūkuma un likstām. Horoskops 2022. gada jūlijam

VĒŽA zvaigznes un Augstākie spēki arī paglābs jūs no nabadzības un visādām grūtībām un nepatikšanām. Augošais Mēness vēzī pulksten 3:33  laika 01.07. dod saviem palātām kontroli pār emocijām un papildina viņu garīgās pamatvajadzības. Vēžiem saasinās dabiskie instinkti, viņu zemapziņa sāk darboties pilnībā. Jūtīgie un asprātīgie zodiaka apļa pārstāvji pārvēršas aktīvā darbā, un izcilā intuīcija un uzmanība detaļām palīdz izkļūt no šķietami bezcerīgām dzīves situācijām.

Zvaigznes vispirms palīdzēs tiem Vēžiem, kuri ieņēma stabilas pozīcijas, bet nez kāpēc tās zaudēja. Izrādās, ka arī priekšnieki raud. Ar Augstāko spēku palīdzību viņi apgūs jaunas lietas, apgūs daudzsološākas metodes, kas ļauj virzīties uz priekšu iecienītajā jomā. Debesis parūpēsies arī par Vēžu apveltīšanu ar to, kas ļaus apgūt pieprasītās profesijas. Jūlija beigās, augusta sākumā viņiem jau būs konkrēts finanšu plāns, vismaz līdz šī gada beigām. Kopumā Vēži nenonāks nekādās finansiālās grūtībās.

Vēl viena no zodiaka zīmēm, ko Augstākie spēki jūlijā izglābs no materiālas kataklizmas, ir STRĒLNIEKS, kura pārstāvji ir diezgan reti. Tas galvenokārt ir saistīts ar viņu vienkārši pārsteidzošo sniegumu. Daudzi var strādāt un darīt, kā saka, nolietojas. Un tas viss viņu mērķu, sapņu dēļ. Diemžēl daži no viņiem cieta finansiālas neveiksmes, un viņu stāvoklis izrādījās tālu no tā, kādam tam vajadzētu būt.

Līdz jūlija beigām, augusta sākumam, Jupiters Retrogrāds, Strēlnieka aizbildnis, ilgu laiku glābs savus aizbilstamos no visādām nepārdomātām manipulācijām ar viņu finansēm. Dažiem ir radušās problēmas, ieguldot naudu jebkur, pērkot jebkura veida akcijas, nu un tamlīdzīgi.

Strēlnieki būs gatavi upurēt pat savu atpūtu un miegu, lai sasniegtu pienācīgu finansiālo stāvokli. Šis ir labvēlīgs laiks, lai pabeigtu iesākto, mācītos vai mainītu aktivitātes. Zvaigznes savukārt parūpēsies, lai tās apveltītu ar komerciālu vēsmu un uzticamāku sabiedriskumu. Tāpēc jau tuvākajā laikā vari padomāt par savu vēlmi doties ceļojumā.

Lasi vēl: Ir pienācis laiks sākt attīrīt negatīvisma auru. Prognoze 2022. gada jūlijam 6 zvaigžņu zīmēm

Leave a Comment