Brīnumaina atkalredzēšanās – sieviete no Īrijas pēc 60 gadu ilgiem meklējumiem atradusi savu 103. gadus veco māti

Foto: Twitter / Liveline

Raidorganizācija BBC ziņo, ka kāda 82 gadus veca kundze beidzot atradusi savu 103 gadus veco māti, kuru meklējusi 60 gadus. Tas ir sievietes sapņa piepildījums.

Sieviete, kuras vārds ir Eilīna Makena, savu bērnību un jaunības dienas aizvadījusi bērnunamā Dublinā. Makenas kundze stāsta, ka savu bioloģisko māti nekad nav satikusi, jo viņu nemaz viņu neatceroties. Kad 82 gadus vecā Eilīna beidzot nolēma atrast un satikt savu māti, tas nemaz nebija tik vienkārši – pagāja 60 gadi kopš abu tikšanās.

Makenas kundzei piepildīt sapni izdevās ar Dublinas radio stacijas “RTE Liveline” palīdzību. Pateicoties šim lūgumam, ar sievieti sazinājās ģenealogs, kurš apgalvoja, ka viņas mamma ir dzīva un dzīvo Skotijā. Eilīna raidorganizācijai izsaka savas tā brīža emocijas:

“Brīdī, kad to izdzirdēju, mani vairs nekas nespēja atturēt no mammas satikšanas.”

Ekrānuzņēmums no “Liveline” Twitter konta

Eilīna devās uz Skotiju un pēc 60 gadu ilgas meklēšanas beidzot satika savu bioloģisko māti 103. gadus veco Elizabeti. Jau šo sestdien, 10.05., Elizabete svinēs savu 104. dzimšanas dienu.

Šis patiešām ir apbrīnojams stāsts. Sieviete ir no sirds priecīga par šo notikumu un uzreiz sajutusi spēcīgu saikni ar savu māti. Makenas kundze, kura pati ir trīs bērnu māmiņa, uzzināja, ka viņa ir arī divi pusbrāļi.

Atkalredzēšanās ilga trīs dienas, abas lieliski pavadījušas laiku. Radiostacijai Eilīna teica:

“Es esmu tik laimīga, ka varētu sākt dziedāt. Jums nav ne jausmas, ko man tas nozīmē, es vienkārši esmu ļoti laimīga”.

 

Avots: jauns.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment