Resnākais zēns pasaulē – iepazīsties, 10 gadus vecais Muhameds!

Foto: Caters News Agency

Ārvalstu mediji vēsta par kādu zēnu no Pakistānas – 10 gadus veco Muhamedu Abraru. Viņš ir resnākais bērns pasaulē un sver 196 kilogramus. Šis milzīgais svars ļoti apbdraud cilvēku dzīvību, tāpēc lai zēnu glābtu, viņam tiks veikta operācija, kuras laikā daļa no Muhameda svara tiks noņemta. 

Kad Muhameds piedzima, viņš bija pavisam normāla svara mazulis, taču, laikam ejot, zēns strauji pieņēmās svarā, un 6 mēnešu vecumā svēra jau 19 kilogramus.

Mediķi atzinuši, ka puisis šobrīd varētu būt smagākais bērns pasaulē, pārspējot zēnu no Indonēzijas, kura svars bija 184 kilogrami.

Foto: Caters News Agency
Foto: Caters News Agency
Foto: Caters News Agency

Muhameda vecākiem ir vēl divi bērni, kuriem ir pilnīgi normāls svars, viņi nekad neesot dzirdējuši par aptaukošanos. Kad zēns bija vēl zīdainis, viņš nemitīgi vēlējies ēst, izsalkuma sajūta viņu nav pametusi jau tad. Dienā viņš izdzēra, aptuveni, divus litrus piena. Apmēros lielā puiša māte ar laiku neesot varējusi viņam viena pati nomainīt autiņus, jo viņš bijis pārāk smags. Atceroties Muhameda bērnības dienas, māte sacīja:

“Viņa vēders likās nepiepildāms. Pēc ēdienreizes Muhameds vienmēr kliedza pēc vairāk ēdiena.”

 

Nākošajā lappusē lasi, kā mediķi centīsies glābt zēna dzīvību

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment