Dažiem ir paveicies, citiem ir grūts liktenis: Vangas teiktais par zodiaka zīmēm

Gaišreģe ne tikai paredzēja nākotni, bet arī interesējās par astroloģiju.

Vanga visas zodiaka zīmes sadalīja grupās. Viņa bija pārliecināta, ka starp zodiaka zvaigznāju pārstāvjiem ir tādi, kurus eņģeļi sargā visu mūžu. Un dažiem viņa paredzēja grūtu likteni. Gaišreģe arī izcēla zodiaka zīmes, kas varētu ar viņu labi konkurēt. Skatiet, kurai grupai piederat.

Zvaigznei veicas

Bulgāru gaišreģe sacīja, ka šīs zodiaka zīmes ir apveltītas ar īpašu spēku un enerģiju. Šo zvaigznāju cilvēkiem ir īpašs konts ar augstākiem spēkiem: viņu dzīvē praktiski nav nopietnu problēmu, un laime vienmēr nodrošina asus likteņa pavērsienus. Pēc Vangas domām, ja šādi cilvēki piedzīvo grūtības, tad viņi paši ir vainīgi.

Vērsis

Viena no uzticamākajām zodiaka zīmēm. Vērsi ir pārliecināti, mierīgi un saprātīgi. Lai gan zvaigznes viņiem ir labvēlīgas, viņu dzīve bez problēmām lielā mērā ir viņu pašu nopelns.

Vērsis vienmēr zina, ko vēlas, un pārliecinoši dodas uz savu mērķi, augstākie spēki tikai nedaudz piespiež un palīdz tikt galā ar neveiksmēm. Paši šī zvaigznāja cilvēki var sabojāt savu dzīvi, ja kļūs spītīgi un nepieņems debesu dāvanas.

Skorpions

Vanga uzskatīja, ka šī ir visnoslēpumainākā zodiaka zīme no visa horoskopa. Šādi cilvēki ir ļoti neaizsargāti, bet tajā pašā laikā spītīgi. Augstākie spēki mīl Skorpionus un bieži palīdz viņiem visos centienos.

Bet tikai viņi var zaudēt visu, jo viņi nevar pateikt paldies īstajā laikā. Tāpat Skorpioniem jāiemācās vairāk uzticēties citiem.

 

Lauva

Vēl viens zodiaka apļa pārstāvis, kas ir labā stāvoklī ar zvaigznēm. Dažreiz Lauvām dzīvē ir daudz grūtību, bet tas viss ir tāpēc, ka pirms viņi sāka pierādīt savu pārākumu, un viņu ego ir izaudzis līdz neticamiem apmēriem.

Vanga vienmēr ieteica Lauvām aizmirst par “karaļa kroni” un pievērst lielāku uzmanību citiem. Tikai tad viņi var pilnībā atbrīvoties no problēmām savā dzīvē.

 

Zivis

No augstākiem spēkiem Zivis ieguva apbrīnojamu lielspēju – izpatikt visiem. Pateicoties viņai, Zivis var sasniegt visu, ko vēlas. Turklāt šī zvaigznāja cilvēkiem ir pārsteidzoši ļoti paveicies.

Pat tad, kad viņi izvirza sev neiespējamus mērķus, apstākļi attīstās tā, ka vēlamais pats nonāk viņu rokās. Vanga deva Zivīm svarīgu padomu: būt nedaudz nopietnākām.

 

Neveiksmīgas zodiaka zīmes

Kopā ar laimīgajiem Vanga izcēla zodiaka zīmes, kuras dzīvē bieži sastopas ar grūtībām un šķēršļiem. Lai šo zvaigznāju pārstāvji nesatrauktu, gaišreģis sniedza padomus, kā viņi var uzlabot savu dzīvi.

 

Svari

Pēc Vangas domām, Svari ir ļoti atkarīgi no apkārtējās vides. Viņiem vienmēr ir svarīgi zināt, ko cilvēki par viņiem domā. Un, ja rodas izvēle – atpūsties vai palīdzēt draugam, tad Svari izvēlēsies pēdējo.

Tikai viņu motīvi nav tik nekaitīgi, kā šķiet no pirmā acu uzmetiena. Lai kļūtu laimīgāki, Svariem jāiemācās atteikties, jāpārtrauc domāt par citiem un jāiemācās uzņemties atbildību par savu rīcību.

 

Dvīņi

Visas šīs zīmes neveiksmes ir saistītas tikai ar to kompleksiem. Viņiem jābūt drosmīgākiem, bet tajā pašā laikā mierīgākiem. Ja rodas problēmas, Dvīņiem nevajadzētu krist panikā un steigties no vienas galējības otrā.

Lasi vēl: Vanga norādīja uz zodiaka zīmēm: lai kļūtu veiksmīgs un laimīgs, ir jāzina savas vājās vietas un jāspēj tās novērst

Arī šī zvaigznāja cilvēki ir pakļauti sliktiem ieradumiem. Viņiem ir jāpārvar savi iekšējie dēmoni, lai augstākie spēki tiem noticētu un sāktu sniegt atbalstu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment