“Es atgriežos Latvijā, jo Anglijā vairs nevaru nopelnīt tik lielu naudu kā Latvijā”; Video beigās gan viņš pasaka kā ir patiesībā

“Piedodiet, bet es braucu prom. Diemžēl būs grūti atvadīties no šīs valsts – jo kā ne kā šeit nodzīvots diezgan liels laiks,” tā par došanos prom no Anglijas atpakaļ uz Latviju savā Facebook lapā raksta Jānis Triblis Runcītis.

Sākotnēji video autors pilnā nopietnībā stāsta, ka pēc daudzu gadu nodzīvošanas Anglijā, esot nolēmis atgriezties atpakaļ Latvijā. Iemesls? Jo šobrīd Anglijā vairs nevarot nopelnīt tik lielu naudu kā Latvijā. Tomēr ne viss ir tā kā sākumā škiet, un turpinoties video viņš jau pasaka sava video patiesos nodomus – aktualizēt jautājumu par to, cik patiesībā būtu grūti Anglijā daudzus gadus dzīvojušajiem tagad tā pēkšņi ņemt un atgriezties no iekārtotas dzīves jaunajās mājās.

Savukārt runājot par to lielo naudu… to, pēc Jāņa domām Latvijā var nopelnīt Saeimā, kur viņu neviens neņems! Noskaties video – visnotaļ interesants video, kas ieskicē Anglijā daudzus gadus dzīvojoša latvieša skatījumu uz visu šo procesu ap mūsu tautiešu potenciālo atgriešanos Latvijā!

Lūk video:

https://www.facebook.com/janis.triblis.runcitis/videos/1319654661500372/

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment