Geju klubā Rīgā “Top Club” sakaujas Latvijā slavenākās transpersonas – Amuna un Rojs

Lesbiešu, geju, biseksuāļu un transpersonu (LGBT) iecienītajā Rīgas klubā “Top Club”pamatīgu šovu ar kautiņu sarīkojuši Latvijā iecienītākie  “drag queen” – Rojs Rodžers un Amuna (Dāvis Ķimenis Bergholds).

Šo divu transpersonu nesaskaņas aizsākās jau kādu laiku atpakaļ, kad Roja priekšnesuma laikā “Top Club” viņš jokojis un smējies par “Baltic Queens Show” dalībnieku izskatu un lieko svaru, kā rezultātā Amuna iemeta Rojam ar kurpi. Kopš tās reizes Rojs Rodžers jau vairākas reizes esot aprunājis Dāvi, viņa draudzenes un viņu radītos šovus.

“Kāpēc mēs iedevām Rojam pa seju? Tāpēc, ka viņš bija pelnījis. [..] “Viss sākās pirms vairākiem mēnešiem, kad Rojs mūs pirmo reizi publiski apsaukāja. [..] Rojs publiski mūs ir apsaukājis četras reizes. Cik var izturēt? Cik reizes varam lūgt, lai viņš beidz taisīt šovu par mums? Nav ko citu runāt?” atzīst Dāvis.

Pēc jandāliņa geju klubā influenceris un “drag queen” Rojs Rodžers ir deaktivizējis savu Instagram profilu.

Šie abi jaunie mākslinieki ir labi zināmas Latvijas Instagram zvaigznes, kas šuj saviem “drag queen” deju šoviem krāšņus, vēl neredzētus tērpus, lai pēc tam kāptu uz skatuves. Gan Rojs, gan Amuna jau vairākas reizes ir iekarojuši  “Top Club” skatuves, taču “Baltic Queens Show” šogad bija tas gods uzstāties uz “Erots 2019”  lielās skatuves.

Avots: apollo.lv

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment