Smieklīgi – vectēvs apēd pusi krāsas bundžas, domādams, ka tas ir jogurts

Foto: Twitter / Alex Stein

Kāds vectēvs ir kļuvis par tiešsaistes sensāciju pēc tam, kad apēda pusi krāsas bundžas, uzskatot to par jogurta iepakojumu.

Par laimi, 90-gadīgajam Bobijam ir dzelzs vēders, un viņa iekšas, kā tiek ziņots, ir ar “nevīžīgo” desertu – tā izteicās mazmeita Aleksa Steina, kas ar piparmētru zaļām lūpām dalījās ar sava vectēva attēlu tviterī. Viņa iekļāvusi arī pustukšo krāsas skārda bundžas fotogrāfiju.

Foto: Twitter / Alex Stein

“Nu, mans vectēvs šodien apēda pusbundžu krāsas, domādams, ka tas ir jogurts,” viņa teica piektdienas Twitter ierakstā.

Aleksa no Ņujorkas stāstīja MailOnline: “Kad es saku, ka viņš mīl jogurtu, viņš dzīvo jogurtam! Mana mamma pērk vismaz 7 kvartu Danonas vaniļas jogurta nedēļā.”

Viņa attēls bija ielikts tiešsaistē, un sociālo mediju lietotāji ātri iemīlējās vectēvā Bobijā.

Cilvēki mēģināja uzminēt jogurta garšu, ko, viņuprāt, vectēvs ēda – ar piparmētru un šokolādes skaidiņām, ar pistāciju garšu un tā tālāk. Aleksa piebilda: “Manam vectēvam vienmēr ir patikuši izklaidējoši cilvēki. Viņam ir vienalga, vai cilvēki smejas ar viņu vai ar viņu.”

Foto: Twitter / Alex Stein

Bobijs ļoti labi apzinās savu jaunatrasto slavu un, ir jau izskaidrojis pusi no saviem notikumiem Instagram lapā, kas izveidota pēc tam, kad viņa attēls kļuva populārs.

Publicētajā ierakstā zem viņa vārda bija rakstīts: “Acīmredzot šorīt es ēdu krāsojumu… tas sūds, godīgi sakot, garšo labāk nekā jogurts sooo #nekādas #nožēlas (indes kontrolw smiedamies teica, ka ar mani viss būs kārtībā).”

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment