Gobzems uzskata, ka JKP pa viņa piedāvājumu šobrīd bradājot netīriem zābakiem

Foto: puaro.lv

 

Soctīklos Aldis Gobzems dalās pārdomās par JKP sakot, ka JKP ir potenciālie valdības gāzēji, kā arī šī partija pa viņa piedāvājumu šobrīd bradājot netīriem zābakiem.

Jau devīto nedēļu nav skaidrības par topošo valdību. Pēc 13. Saeimas deputātu mandātu apstiprināšanas Valsts prezidents Raimonds Vējonis kā premjera amata kandidātu nominēja JKP līderi Bordānu, taču viņa centieni izveidot valdību bija nesekmīgi.

Kā nākamo Ministru prezidenta amata kandidātu Vējonis pagājušajā nedēļā nominēja partijas “KPV LV” līderi Gobzemu. Šobrīd viņš turpina veidot valdību, taču skaidru atbalstu tai ir izteikusi vien ZZS.

Ministru prezidenta amata kandidāts Gobzems cerēja, ka jau piektdien Saeima varētu lemt par viņa izveidoto Ministru kabinetu. Ceturtdien JKP paziņoja, ka nestrādās vienā koalīcijā ar ZZS. Tādas pašas domas izteica arī JKP līderis Artuss Kaimiņš.

Agrā piektdienas rītā feisbukā Gobzems rakstīja:”Manā valdības iniciatīvā JKP ir iedots viss labākais, lai viņi to varētu. Ir vajadzīga tikai viņu griba. Citādi es viennozīmīgi uzskatīšu, ka tieši JKP būs manas potenciālās valdības gāzēji, jo, protams, nav tīkami, ka JKP kaut kā par manu valdības iniciatīvu bradā ar netīriem un smagnējiem zābakiem, kaut es pats pirms tam piedāvāju ērtus un baudāmus apavus JKP valdības veidošanas sprintā,” piebilzdams, ka joprojām aicina JKP līdz sestdienas pulksten 20:00 pārdomāt, un kļūt par tuvāko “KPV LV” sabiedroto.

Ziņots, ka Gobzems aicinājis potenciālos sadarbības partnerus piektdien uz sapulci, lai iepazīstinātu ar savu “plānu B”.

Avots: delfi.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment