Horoskops 2022. gada martam katrai zodiaka zīmei: ko mums nesīs pirmais pavasara mēnesis

 

Svari

Svaru dzīvē ienāks pārmaiņas. Jūs varat paļauties uz izredzētā sirsnību. Daudzi cilvēki vēlēsies izkļūt no pilsētas un atpūsties labā kompānijā. Būs perspektīvas finanšu lietās, nepalaidiet garām izdevīgu piedāvājumu.

Skorpions

Skorpioni ir ļoti noraizējušies par apkārt notiekošo. Jums šķiet, ka ir pārāk daudz jautājumu, kas ir apgrūtinoši. Pats nepamanīsi, kā martā visi jautājumi atrisināsies paši. Iemācieties pielāgoties jebkuriem apstākļiem un būt elastīgākiem. Daudzi Skorpioni gaida sadzīves jautājumu risinājumu.

Strēlnieks

Strēlniekus gaida daudz emociju un neaizmirstamas tikšanās. Pavasaris radīs domas par tēla maiņu. Jums var uzdāvināt patīkamu dāvanu, turklāt pavisam negaidīti. Martā sagaidiet viesus no tālienes. Parādiet viesmīlību un labas manieres. Var rasties problēmas ar naudu.

Mežāzis

Mežāži gaida panākumus biznesā un mājās. Šis ir lielisks laiks viesu uzņemšanai un pasākumu apmeklēšanai. Lai attiecības saglabātu labas nots, jums būs jāizrāda augstsirdība un dāsnums. Martā finanšu konsultantus labāk nemeklēt.

Ūdensvīrs

Ūdensvīru gaida finansiāli brīnišķīgs mēnesis. Jūs beidzot ievilksiet dziļu elpu. Veca problēma tiks atrisināta. Iespējami konflikti darbā, esi uzmanīgs izteicienos. Mīlestības jomā viss nav slikti, bet jums būs jāizdara izvēle.

Zivis

Zvaigznes nesola Zivīm dzīvespriecīgu un bezrūpīgu martu. Tagad jāatrot piedurknes un jāpadara labs darbs. Iespējami strīdi ar radiem un draugiem, kas ievilksies vēl ilgi. Daudzas Zivis nonāks sarežģītu mīlas attiecību gūstā. Uzmanieties no pretējā dzimuma manipulācijām.

Lasi vēl: Pēdējais sapnis, ko cilvēki sapņo pirms aiziešanas citā pasaulē

Leave a Comment