“Ja es savu sievu pērtu, tas tikai nāktu par labu attiecībām,” izsakās islāmticīgais režisors Roberts Klimovičs

Raidījumā “Sieviete. Personīgi”  islāmticīgais režisors Roberts Klimovičs stāsta, ka viņa sieva ir tik brīnišķīga un laba, attiecībā pret viņu, un pats režisors vienalga saprot, ka viņam sievu vajadzētu pērt.

Raidījuma vadītāja Daina Jāņkalne jautā, kāpēc gan tā būtu jādara, uz ko Klimovičs atbild: “Ja es to nedaru, mums vienalga iznāk kaut kādi strīdi, kad viņa sāk ar mani strīdēties, kašķēties, neklausa, mēģina būt līderis. Viņai vienalga tas izlien cauri. Ja es viņu pērtu regulāri, tas tā nebūtu.”

Daina Jāņkalne saka, ka ja pērtu, tad sieva baidītos, taču režisor saka, ka “tas taču ir labi, jo sievai ir jārespektē vīrs.”

Bērni ar no manis baidās. Sieva saka: “Tētis tūlīt atnāks,” un viņi abi divi jau ir gultā. Tās ir bailes un respekts – kur tur ir tā robeža? Viņi abi divi ir gultā, aiztaisa acis un guļ. [..] Es nevēlos publiskot mūsu attiecības, bet tās, goda vārds, ir brīnišķīgas mums tās attiecības, bet, protams, ka es saprotu ar savu zināšanu līmeni šodien, ka ja es savu sievu pērtu, tas nāktu par labu tām attiecībām.

Avots: tvnet.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment