Māmiņa nevakcinēs savus bērnus un mācīs viņiem kakāt pēc komandas

Foto: shanellept / Instagram

Kāda jauna mamma, kura atsakās vakcinēt savus bērnus, ir teikusi, ka viņa arī vēlas, lai viņas jaundzimušais pēc komandas kakātu, lai novērstu nepieciešamību pēc autiņbiksītēm.

Šanelle Kartvraita (20) apgalvo, ka viņa un viņas vīrs cieš no alerģijām un autoimūnām problēmām inokulāciju (vakcināciju) dēļ un joprojām “dziedējas” no tām. Viņi apgalvo, ka pievērsušies savu bērnu zarnu veselībai, pirmos sešus mēnešus viņus barojot tikai ar krūti.

Foto: shanellept / Instagram

Bet viņas bērni, iespējams, nevarēs apmeklēt pirmsskolas izglītības iestādes Austrālijā saskaņā ar likumiem par “nav injekcijas, nav rotaļu” Jaundienvidvelsā, Viktorijā, Rietumaustrālijā un Kvīnslendā. Atbildot uz savu fanu jautājumiem vietnē Instagram, viņa teica, ka labāk vēlētos bērnus mājskolot, nevis vakcinēt arī tad, ja likums tiktu attiecināts uz vēlāku izglītību.

Šanelle ir precējusies ar austrāliešu regbija zvaigzni Braisu Kerolaitu (24). Viņi ir Koa lepnie vecāki,  un pašlaik gaida savu otro bērnu. Neskatoties uz Pasaules Veselības organizācijas ieteikumiem, anti – vakcinētāji, kā viņi sevi ir iedēvējuši, uzskata, ka vakcīnas izraisa tādas slimības kā autismu un astmu.

Foto: shanellept / Instagram
Foto: shanellept / Instagram

Liela daļa atsakās no ārsta padoma un paļaujas uz homeopātiju. PVO ir vainojusi antivakcinētāju kustību par masalu uzliesmojumu visā Eiropā.

Šanelle tiek kritizēta arī par to, ka viņa izvairīsies no autiņbiksīšu lietošanas, kad pasaulē nāks jaundzimušais, tā vietā viņa ar komandu palīdzību centīsies bērnam ziņot, kad ir jāiet nokārtoties uz poda.

Strīdīgajā metodikā vecāki izmanto hronometrāžu, signālus vai norādījumus, lai norādītu, kad bērnam jādodas uz tualeti.

Foto: shanellept / Instagram

Atbildot uz Instagram fanu jautājumiem, viņa teica: “Šim mazulim mēs nemēģināsim autiņbiksītes un plānojam veikt korekcijas, it īpaši, ja mums būs meitenīte. Tu nepiekakā savas bikses, jo zini, ka tas ir neērti un pretīgi. Tieši tāpat, kā tu iemāci kaķēnam iet kaķu kastē vai kucēnam iet tikai ārā – tu iemāci bērnam to pašu.”

Protams, kaķēni un kucēni var staigāt pāris nedēļu laikā pēc dzimšanas, bet mazuļiem ir nepieciešams daudz ilgāks laiks, lai tie kļūtu mobili, tāpēc vecākiem ir pastāvīgi jāuzrauga bērna ķermeņa funkcijas.

Jaunie vecāki Instagram ir saņēmuši gan atbalstu, gan kritiku par saviem lēmumiem bērnu audzināšanā.

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment