Jauna Nostradamusa prognoze 2022. Trīs zodiaka zīmes kļūs bagāti un peldēsies naudā

Ir atklāts vēl viens no lielā Nostradama pravietojumiem. Izdevās atšifrēt divus līmeņus no trim no viena astrologa četrrindes. Ja par pamatu ņemam “Nostradamusa kalendāru” un pareģotāja izveidotā šifra sistēmā lietotos datumus, tad gadsimtā norādīto 3577. gadu no pasaules radīšanas var droši uzskatīt par 2022. gadu no plkst. Kristus dzimšanu.

Pēc pravieša domām, trim zodiaka zīmēm vajadzētu kļūt bagātām līdz 2022. gada beigām. “Trīs zvēriem (dzīvniekiem) vajadzētu kļūt par naudas maisiem, un viens no tiem peldēsies naudā, un zelts pat pārstās viņus pārsteigt …”

VĒRSIS – pirmais dzīvnieks “Nebaidieties, ka jums tiek uzskatīts, ka esat neatlaidīgs un neatlaidīgs. Fēniksa putns nebaidījās mirt pat trīs reizes … “

Nostradamuss norādīja, ka zīmes pārstāvjiem visvairāk vajadzētu interesēties par savas dzīves materiālo pusi. Vērsis centīsies darīt visu, lai nodrošinātu sev pienācīgu dzīves līmeni. Mums būs jākļūst, kā tas pienākas, spītīgiem un pārliecinošiem, pa ceļam aizslaucot visus ienaidniekus. Bezkompromisam vajadzētu būt visu finanšu jautājumu risināšanas atslēgai.

Daudzi saņems lielu naudas summu no vairākiem negaidītiem avotiem. Tas var būt laimests, atradumi, labu dividenžu iegūšana. Pēc astrologa domām, nauda var nebūt skaidra, “viņi neredzēs zeltu, tā pārstās viņus pārsteigt”. Visticamāk, tie būs maiņas darījumi, operācijas ar kriptovalūtu. Taču gada otrajā pusē Vēršus gaida vēl nebijušu pārsteigumu virkne, kuru sekas neļaus finansiālajai veiksmei viņus atstāt līdz gada beigām.

Kādam paveiksies pat peldēties naudā. Alegorija vai ne Nostradamus neprecizēja. Viņš vien atzīmēja, ka naudu mīlēt ir labi, taču ne visu pasaulē ar to var nopirkt. Atcerieties Dievu un redziet ciešanas. Tas skaitās…

LAUVA. “Kā pūķis un zvēra tronis un spēks, bet ne tagad.”

Līdz 2022. gada beigām daudziem zodiaka pārstāvjiem būs visas iespējas peldēt naudā. Viņi vairākas reizes varēs saņemt pienācīgu atlīdzību par savu darbu. Turklāt līdz ar materiālo pusi Lauvas iegūs arī iekšējo harmoniju, jaunas savstarpējas sajūtas. Īpaši tas skars tos, kuri nebūs pārāk izvēlīgi pret citiem. Finansiālā stabilitāte viņiem saglabāsies diezgan ilgu laiku.

Kurš būs nabags, varēs izkļūt no naudas trūkuma un nožēlojama eksistence vairs nedraudēs. Un, ja jums neizdosies kļūt par bagātu vīrieti, jūs noteikti varēsit saukt par vairāk vai mazāk pārtikušu.

Pēc Nostradamusa teiktā, mēs varam droši apgalvot, ka līdz gada beigām daži Lauvas, piemēram, Vērsis, kļūs bagāti un, kā jau minēts, peldēsies naudā. Zīmes pārstāvji nav slinki cilvēki un lielākoties ir talantīgi un strādīgi. Patiesi intelektuālā darba pazinēji sasniegs tos mērķus, kas ļaus viņiem krasi mainīt savu statusu sabiedrībā. Iespējams, viņi pat kļūs lepni un aizmirsīs savus bijušos biedrus. “Saule ir Hēlijs, vienība, tu esi pirmais, viss kopums dos tev milzīgu spēku. Palīdzēs gan spējas, gan dabiskie dati, nu, tikai veiksme. Dvēsele, māte, māsa, sieva un meita – atstājiet šīs dāmas savā sirdī, nejautājiet par pārējo … ”

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām izbeigsies visas problēmas 2022. gada otrajā pusē

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment