Jauna Nostradamusa prognoze 2022. Trīs zodiaka zīmes kļūs bagāti un peldēsies naudā

MEŽĀZIS. “Trešais zvērs, otrais zvērs. Saturna – zīmes planētas – kustība ir īslaicīga, taču līdz 3797. gadam vēl ir ilgs laiks. Ir redzamas fantastiskā 3577. gada beigas, zelts, iedomība un prieks … “

Gada otrā puse jeb gada beigas zodiaka pārstāvjiem iezīmēsies ar negaidītiem un diezgan lieliem ienākumiem. Nostradams lika Mežāžiem šajā periodā būt modriem. Peļņa sagādā ne tikai prieku, bet arī daudz nepatikšanas. Vismaz ietaupīt naudu jau ir labi. Jautājums “kā?” kļūst par ribu. Kur investēt, ko pirkt? Cenas aug, rīt jūs nevarat nopirkt tik daudz, cik varējāt vakar.

Daudziem, daudziem Mežāžiem nauda nebūs vajadzīga. Kāds var paļauties uz negaidītiem likteņa pārsteigumiem, kas būtiski uzlabos ne tikai finansiālo stāvokli, bet arī attieksmi pret dzīvi. Galvenais, kam gaišreģis pievērsa uzmanību, ir tas, ka emocijas neņem virsroku pār saprātu.

Degošais jautājums būs par to, kā saprātīgi izmantot savu naudu. Nostradams deva mājienu vai norādīja: “Materija visam uzliek cietību un piešķir formu, ko redzēs pēcnācēji. Robeža, siena, pietura ir traucēklis, tiek dota tikai pils, cietums vai verdzība. Apgaismība un nezināmais – tā ir bagātības garantija jums … ”

Nav šaubu, ka jaunākās tehnoloģijas Mežāžiem ienesīs bagātību pirmām kārtām. Tāpēc ir vērts būt uzmanīgākam pret visiem jauninājumiem, kas ienāk mūsu dzīvē. Ja kāds ar to vairs netiek galā, tad nevajadzētu liegt bērniem un mazbērniem ar galvu ienirt visā jaunajā un progresīvajā.

Lasi vēl: 2022. gada miljonāra aspekts ienes dzīvi mainošas izmaiņas 5 zodiaka zīmēs. Viņus gaida veiksme un panākumi

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment