Venera Svariem nes veiksmi, bet citām Zodiaka zīmēm, patīkamu naudas bonusu

Katra cilvēka dzīve ir atkarīga no planētu tranzīta. Astrologi apliecina, ka tuvojas nozīmīgs un neskaidrs brīdis. Venera atrodas Svaros, un tam ir neatgriezeniskas sekas katrai zīmei. Par laimi, tas viss ir saistīts ar labajām lietām.

Visvairāk tas attiecas uz Veneras – Vērša – palātām. Nākamajā periodā veiksme uzsmaidīs gan mīlas lietās, gan naudas ziņā.

Sāksim no personīgās frontes. Veneras tranzīts Svaros nozīmē garīgās harmonijas un personīgās izaugsmes meklējumus. Tas mudinās daudzus Vēršus biežāk domāt par netveramo. Pieaugs radošums un intuīcija. Tas palīdzēs vientuļajiem zīmes pārstāvjiem precīzi noteikt tās personas personību, ar kuru ir vērts sākt attiecības. Ja vēl nav kandidāta dzīves partnera lomai, viņš noteikti drīz parādīsies. To darīs Venēra. Paralēli attīstīsies arī materiālais aspekts. Gaidiet neplānotus kases ieņēmumus un izveidojiet vēlmju sarakstu. Jūs varat atļauties daudz.

Otra Zodiaka zīme, kurai veidojas ļoti labvēlīga planētu situācija, ir Ūdensvīrs. Venēra, protams, nav tava patrone, taču tagad viņa ir ļoti draudzīgā noskaņojumā. Tas pozitīvi ietekmēs zīmes ģimenes pārstāvju personīgo dzīvi. Vai esat noguris no domstarpībām, kuras šad un tad atskan jūsu mājas sienās? Aizmirsti. Nekas tāds vairs neatkārtosies, viss attīstīsies gludi, vienmērīgi un gandrīz ideāli.

Lasi vēl: Pāvels Globa nosauca zodiaka zīmes, kuras beidzot pēc ilgiem laikiem kļūs laimīgas pēc 2022. gada 20. jūlija

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment