Ūdensvīrs ir krīzes priekšā, un Jaunavai ir labas ziņas: horoskops visām zodiaka zīmēm: nedēļai no 18. līdz 24. jūlijam

Tarologs un parapsiholoģe Saona atkal visām zīmēm prognozē nākotni – kādam paveiksies, bet kādu sastapsies kādi šķēršļi.

Vasaras ekvators ir pagājis, taču tas nav iemesls satraukumam. Priekšā vēl vesels pusotrs mēnesis karstuma, jautrības un viegluma, kas mums tik ļoti pietrūka šajā pusgadā. Kas tevi sagaida jūlija priekšpēdējā nedēļā – veiksme vai vilšanās? Stāsta taroloģe un parapsiholoģe Saona.

Auns (no 21. marta līdz 20. aprīlim)
Auns, šī nedēļa tev un tavai ģimenei būs saspringta. Jums neizdosies izveidot kontaktu un kopīgu valodu vienam ar otru. Tas radīs turpmāku garīgo stresu. Uzmanieties, lai kādu laiku pārtrauktu pārmērīgu domāšanu. Jūsu ģimenei šobrīd ir nepieciešams jūsu atbalsts: jums jācenšas izprast savus ģimenes locekļus. Rīkojoties pretēji, vēlāk varat nonākt nelabvēlīgā situācijā.

Vērsis (no 21. aprīļa līdz 21. maijam)
Vērsis, tev steidzami jānodibina kontakts ar tuviniekiem – tas sniegs atvieglojumu un noņems akmeni no dvēseles. Jūsu profesionālā dzīve būs pietiekami labvēlīga jauna biznesa uzsākšanai. Jums jākoncentrējas uz saviem pašreizējiem dzīves mērķiem un jāizlemj par plānu, kas palīdzēs sasniegt panākumus ilgtermiņā. Bērniem šis ir arī lielisks laiks, lai veidotu karjeru, īpaši zinātnes jomā.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Dvīņi, priecājieties – jūsu finanses solās labi attīstīties. Šobrīd jums ir jāiegulda kaut kas ienesīgs, lai nepalaistu garām savu veiksmi. Arī partneris tev ļoti palīdzēs sarežģītās situācijās, tāpēc centies lolot saikni ar otro pusīti. Šī nedēļa tev būs grūta, bet produktīva.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Mīļie Vēži, šī nedēļa jums būs viens no labākajiem periodiem šajā mēnesī – jūs sasniegsiet jaunas virsotnes. Turklāt jūs iemācīsities labāk komunicēt ar cilvēkiem, pateicoties kuriem jūsu ģimenes locekļi, īpaši vecāki, būs jums blakus neatkarīgi no tā. Vari droši atdot savu enerģiju dažādiem saviesīgiem pasākumiem. Jūsu bērni būs prieka un laimes avots.

Lauva (no 23. jūlija līdz 21. augustam)
Lauvas, esiet uzmanīgi. Šonedēļ tev laicīgi jāpabeidz darbi, pretējā gadījumā sastapsies ar skarbām piezīmēm no augstākas vadības. Šis ir ienesīgs laiks cilvēkiem, kas saistīti ar jebkāda veida uzņēmējdarbību. Arī tavas finanses turpmāk būs stabilas. Jūs varat ieguldīt kaut ko izdevīgā, un zvaigznes būs jums labvēlīgas.

Jaunava (no 22. augusta līdz 23. septembrim)
Jaunava, šonedēļ uzturēsi siltas attiecības ar partneri. Šis ir lielisks laiks, lai sāktu sarunu par kopīgas nākotnes plānošanu. Šī nedēļa tev atnesīs dažas labas ziņas, taču būs brīži, kad jutīsies vīlies. Taču jābūt optimistiskam un aktīvi jāpiedalās dažādās aktivitātēs – tad atkal viss būs kārtībā.

Lasi vēl: Astrologi atklāja, kam jūlija otrajā pusē veiksies ar naudu

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment