Ūdensvīrs ir krīzes priekšā, un Jaunavai ir labas ziņas: horoskops visām zodiaka zīmēm: nedēļai no 18. līdz 24. jūlijam

 

Svari (no 24. septembra līdz 23. oktobrim)
Svari, pēc ilgas cīņas sasniegsi savu nopelnu atzīšanu. Centieties turpināt iesākto darbu un uzturēt labu garastāvokli, lai tuvākajā nākotnē varētu gūt vēl lielākus panākumus. Jūsu ģimenes locekļi un radinieki sagaidīs no jums labas ziņas. Informējiet viņus par savu pašreizējo profesionālo progresu.

Skorpions (no 24. oktobra līdz 22. novembrim)
Skorpioniem šobrīd ir jārūpējas par savu veselību. Nepalaidiet uzmanību nelielas veselības problēmas un regulāri veiciet medicīniskās pārbaudes. Jūsu profesija prasīs daudz jūsu laika un enerģijas. Tomēr brīvdienās varat atpūsties. Jūsu priekšnieki būs pārsteigti par jūsu darba ētiku un novērtēs jūsu profesionālo pieeju.

Strēlnieks (no 23. novembra līdz 22. decembrim)
Strēlnieks, tavs finansiālais stāvoklis beidzot būs stabils. Tomēr šobrīd nav piemērotākais laiks jaunām investīcijām: labākai nākotnei ir jāuzkrāj pēc iespējas vairāk. Jūsu partneris jūs atbalstīs šajā ziņā. Šī nedēļa tev un tavai ģimenei būs labs laiks, katra diena nesīs prieku un laimi. Jūsu vecākie sniegs vērtīgus padomus, un, nedaudz piespiežot, jūs varat gūt panākumus visās dzīves jomās.

Mežāzis (no 23. decembra līdz 20. janvārim)
Mežāži, piebremzējiet – šis būs jums nelabvēlīgs laiks. Jums neizdosies uzturēt harmoniskas attiecības ar mīļajiem. Tas radīs vilšanos, taču jums ir jāsaglabā augsts garastāvoklis. Jūsu ģimenei ir jāsaprot, ka jums ir nepieciešams viņu atbalsts. Esiet pateicīgs par to, ka tie ir jūsu dzīvē, un piedodiet nelielus aizvainojumus.

Ūdensvīrs (no 21. janvāra līdz 19. februārim)
Ūdensvīri, šonedēļ profesionālajā dzīvē sastapsies ar grūtībām. Jūsu kolēģi var būt iesaistīti krāpšanā un nepilnībās. Jums ir jārisina situācija vislabākajā iespējamajā veidā, lai atstātu iespaidu uz saviem priekšniekiem un augstākām iestādēm. Lai nodrošinātu sev stabilu nākotni, ir jāuzkrāj pēc iespējas vairāk. Šis nav arī labākais laiks investīcijām.

Zivis (no 20. februāra līdz 20. martam)
Zivis, šie ir grūti laiki. Tavs partneris tevi pārpratīs – tāpēc centies ar viņu atklāti sarunāties. Šī nedēļa jums un jūsu ģimenei atnesīs daudz nepatikšanas. Lai tiktu galā ar nepatikšanām, jums būs nepieciešama ārēja palīdzība. Jums jācenšas saglabāt optimismu, un jūs redzēsiet, kā jūsu dzīve mainīsies uz labo pusi.

Lasi vēl: Pāvels Globa nosauca zodiaka zīmes, kuras beidzot pēc ilgiem laikiem kļūs laimīgas pēc 2022. gada 20. jūlija

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment