Jeļenas Golunovas horoskops 2022. gadam

Lauva

Periods būs grūts. Iespējams, cietīsi no kolēģu, draugu un pat tuvāko cilvēku agresīvas attieksmes pret tevi. Nav izslēgtas grūtības finanšu jautājumos. Centieties būt konsekventi. Nezaudējiet savaldību, iegūstiet dzīves pieredzi.

Jaunava

Tas būs šaubu laiks. Jums atkārtoti būs jāizdara sarežģītas izvēles. Darbā ir jāaizstāv savs viedoklis, jāstrīdas ar mīļajiem. Jūsu prasībām jābūt skaidrām, tad veiksme nāks pie jums. Gada otrā puse būs labs laiks.

Svari

Šogad melnās svītras ne reizi vien nomainīs baltas. Dzīve kļūs svītraina kā zebra. Uzmanieties par savu domu tīrību, pat slepus neveliet nevienam sliktu. Pievērsiet pienācīgu uzmanību saviem mīļajiem. Viņi var sniegt jums visu iespējamo atbalstu grūtos apstākļos. Personīgajās attiecībās būs grūtības, kuras radīsi pats.

Skorpions

Jums izdosies pārvarēt vissarežģītākos apstākļus. Jums ir jākontrolē savs budžets, kā arī domas un jūtas. Esiet sirsnīgāks un atvērtāks, tad veiksme jūs sagaida personīgajā dzīvē.

Strēlnieks

Šis periods būs veiksmīgs daudzos veidos. Jūs gaida interesantas iepazīšanās, nāks interesanti piedāvājumi no potenciālajiem biznesa partneriem. Nekādā gadījumā neatsakieties, jo jūs beidzot iegūsit labu peļņu.

Mežāzis

Savā karjerā jūs atradīsit nepārprotamus panākumus, tāpat kā personīgajā dzīvē. Starp citu, šajā periodā ir iespējama papildināšana ģimenē. Tu smagi strādā. bet neaizmirstiet atpūsties. Lai atjaunotu vitalitāti, jāatpūšas tuvāk dabai.

Ūdensvīrs

Šis gads būs visādā ziņā veiksmīgs. Par savu darbu varēsiet gūt labu peļņu. Taču centies neatslābt, jo veiksme nenāks bez piepūles.

Zivis

Periods jums būs labs. Bet jums vajadzētu izvairīties no pārāk lieliem tēriņiem. Esi reāls. Sapņošanas dēļ jūs varat palaist garām daudzas iespējas.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām veiksies 2022. gada februārī

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment