Jeļenas Golunovas horoskops 2022. gadam

Viena no Krievijas spēcīgākajām raganām Jeļena Golunova katrai Zodiaka zīmei sastādīja astroloģisko prognozi 2022. gadam.

 

Šis periods katram no mums būs īpašs. Daudzi gaida uzvaru karjerā un pārmaiņas personīgajā dzīvē. Notiks daudz pasākumu.

Auns

Šis periods būs veiksmīgs finanšu ziņā. Visi projekti, kurus esat vadījis jau ilgu laiku, sāks nest reālu peļņu. Arī visi jaunie sākumi būs ļoti veiksmīgi. Janvārī jāveido darba plāni, kā arī jārisina aktuālas problēmas. Visveiksmīgākais būs augusts, kad varēsi gūt peļņu no sarežģītiem projektiem vai pilnībā mainīt darbības jomu.

Vērsis

Šis gads būs dinamisks un produktīvs gandrīz visās jūsu dzīves jomās. Septembris būs vislabvēlīgākais. Šajā laikā jūs varēsiet sasniegt visaugstākos mērķus un realizēt savus plānus par 1000%.

Dvīņi

Šis gads visādā ziņā ir grūts, jo nāksies likt stabilus pamatus savai nākotnei. Noņemiet visu, kas jums traucē. Varbūt jums vajadzētu izslēgt toksiskas attiecības no savas dzīves. Jo mazāk negatīva, jo labāk. Varēsi izveidot finanšu plūsmu un iegūt jaunas perspektīvas. Centieties ne ar vienu nestrīdēties.

Vēzis

Gads paies uz pozitīva viļņa. Jūsu spēka pietiek, lai realizētu visdrosmīgākās idejas. Jūs pat varat atvērt savu uzņēmumu. Ja esat viens, jūs gaida liktenīga tikšanās. Oktobris tev būs vislaimīgākais, šajā laikā tev vajadzētu vairāk pievērst uzmanību savām sajūtām un emocijām.

Lasi vēl: Kādas frāzes jāatkārto katru rītu, lai vēlamais piepildītos

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment