Kādas frāzes jāatkārto katru rītu, lai vēlamais piepildītos

Esmu pārliecināts, ka daudziem no jums ir kāds slikts ieradums: pirms svarīgiem notikumiem uzmundrināt sevi, noskaņoties uz apzināti negatīvu rezultātu. Daži to dara banālas māņticības dēļ: jācer uz labāko un jāgatavojas sliktākajam. Bet psiholoģijā ir efektīvāka metode.

Apstiprinājums ir īsa apstiprinoša frāze, kuras mērķis ir attīstīt pozitīvu ieradumu vai attieksmi. Viena no pašhipnozes metodēm, kas burtiski palīdz “ieprogrammēt” sevi panākumiem. Es to praktizēju katru dienu, sākot no rīta. Nav iespējams strīdēties ar farmācijas efektivitāti. Ir vienlīdz viegli noskaņoties uz labo un sliktu.

“Sasniegt maksimumu”

Tā sauc Braiena Treisija grāmatu, kas man sniedza atbildes uz tik daudziem jautājumiem. Es brīnījos par viņiem, kad biju jauns un nabags. Autores stāsts izrādījās pārsteidzoši līdzīgs manam: bērnība ģimenē, kur frāze “mums tam nav naudas” bija ikdienas norādījums.

Līdz noteiktam vecumam katrs bērns patiesi tic savu vecāku vārdiem. Un līdz brīdim, kad viņš par kaut ko sāk šaubīties, attieksmes stingri nogulsnējas zemapziņā. Veltiet laiku grāmatas izlasīšanai, ļoti iesaku.

Apliecinājumu maģija

Jums nav viņiem jātic. Veiciet eksperimentu pats. Izvēlieties jebkuru apstiprinošu frāzi, kas jums patīk visvairāk, un sakiet to vairākas reizes katru dienu visa mēneša garumā. Un paralēli fiksējiet notiekošo.

Lasi vēl: Laimīgais periods/mēneši 2022. gadā katrai zodiaka zīmei

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment