Mīlestības taro prognoze 2022. gadam visām zodiaka zīmēm

Vai vēlaties uzzināt, ko Taro kārtis saka par romantiku, mīlestību un zīmju attiecībām 2022. gadā? Pēc tam izlasiet pielīdzināšanas rezultātus no tarologes Arinas Letjaginas.

 2022. gads kopumā ir labvēlīgs attiecību veidošanai. gada vispārējā kārts Gredzens prognozē, ka daudzi šogad varēs atrast savu cilvēku, ar kuru kopā viņi atradīs laimi. Taroloģe Arina Letjagina sola, ka visi šogad izveidojušies pāri kopā spēs daudz pārvarēt. Nekas nevar iznīcināt viņu savienību, kas ar katru dienu tikai stiprināsies.

 

Neuztveriet zemāk rakstīto pareģojumu pārāk kritiski, jo tā ir galīgā patiesība. Šis ir vispārīgs izlīdzinājums, kas veikts Lenormand Taro kartēs katrai zodiaka zīmei, kas palīdzēs noteikt tikai 2022. gada iezīmes un vispārējās tendences.

Auns – Stārķis

Šī kārts vēsta par nākamo soli attiecībās, virzoties uz priekšu, augot un uzlabojot. Viņa var runāt arī par vēlmi uzsākt ģimenes dzīvi vai dzemdēt bērnu. Auna karte sola uzlabojumus attiecībās. Pārmaiņu vējš nesīs ko pozitīvu. Tiem, kas ir brīvi, karte paredz partnera izskatu. Varbūt jūs satiksit viņu ceļojumā vai atvaļinājumā. Attiecību gadījumā kārts norāda, ka partneriem ir nepārprotama vēlme vienam par otru rūpēties, kas nozīmē, ka jūsu saites ar katru dienu stiprināsies. Un “stārķi” dažkārt dod mājienu par nenovēršamu jūsu ģimenes papildināšanu. Nu, tiem, kas strīdas, karte sola agrīnu samierināšanos.

Vērsis – Pušķis

Šī kārts runā par romantiskām jūtām. Tā vēl nav mīlestība, bet tikai iemīlēšanās, bet sirsnības un tiekšanās pēc attīstības pilna. Un, iespējams, kārts rada kādu pārsteigumu. Vērsis gada sākumu iepriecinās ar ko jaunu. Tevi sagaida mīlestība, ko iekrāso tava sapņainība. Jaunas attiecības, kurās viens no partneriem, visticamāk, vēl ir jauns un nepieredzējis, bet abi partneri ir apņēmības pilni veidot nopietnas un ilgstošas ​​attiecības. Tiem, kas ir pārī, kārts prognozē bijušās intereses atjaunošanos vienam par otru, jūs skatīsities uz savu partneri ar svaigu skatienu. Varbūt ģimenes papildināšana. Un tie Vērši, kuri strīdas, gaida izlīgumu.

Dvīņi – Grāmata

Varbūt jūsu romantika joprojām ir noslēpums, vai varbūt noslēpums slēpjas jūsu attiecībās. Jebkurā gadījumā šī kārts norāda uz nezināmā elementa klātbūtni. Visticamāk, jūsu attiecībās tagad ir daudz slēpta, neskaidra. Iespējams, pēc dabas esi neticīgs vai partneris kaut ko slēpj. Jums vajadzētu mēģināt runāt ar personu atklāti. Attiecību neesamības gadījumā gada sākumā nav gaidāma daudzsološa iepazīšanās… Taču saziņu, kuras tev tik ļoti pietrūka, var atrast par jebkuru tēmu ar cilvēku, kurš garā būs tev ļoti tuvs.

Lasi vēl: Laimīgais periods/mēneši 2022. gadā katrai zodiaka zīmei

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment