Mīlestības taro prognoze 2022. gadam visām zodiaka zīmēm

 

Vēzis – Saule

Saskaņā ar šo kārts jūsu attiecības ir gaišas, emocionālas un kaislīgas. Tie ir siltuma un rūpju pilni. Ja līdz šim esat bijis viens, tad 2022. gada sākumā jums būs izredzes satikt šo pašu cilvēku. Un, ja jūs jau esat pārī, attiecības ir piepildītas ar romantiku un kaislību. Jūs saņemat daudz siltuma no sava partnera. Un, iespējams, viņš jums palīdz pašrealizēšanā. Un, ja jūs ar viņu strīdaties, tad karte runā par ātru un spilgtu izlīgumu.

Lauva – Putni

Saskaņā ar šo kārts jūsu attiecības ar partneri ir vai nu nesen sākušās un jūs aktīvi iepazīstat viens otru, vai arī esošās attiecības var nedaudz atvēsināt. Bet, ņemot vērā šo karti, attiecību klātbūtnē kā iespēju, tagad partneriem ir daudz kopīgu problēmu, kuru dēļ viņiem vienkārši nav laika viens otram. Tiem lauvām, kuras atrodas meklējumos, karte norāda uz randiņiem un saziņu, bet vairāk draudzīgu nekā romantisku raksturu. Tiem, kuri jau ir ieguvuši dvēseles radinieku, karte paredz kopīgus darbus. Jums ir daudz kopīgu interešu un rūpju, un jūs nepārprotami jūtaties apmierināti viens ar otru. Ja esat strīdā, karte norāda uz dialoga sākumu starp jums.

Jaunava – Zārks

“Zārks” parasti runā par attiecību beigām, bet man labāk patīk skatīties no pozitīvāka skatu punkta. Manuprāt, šī kārts vēsta par attiecību beigas starp cilvēkiem tādā formātā, kādā tās pastāvējušas līdz šim. Tas var liecināt gan par attiecību sasniegšanu jaunā līmenī, gan uz pilnīgu attiecību beigas sakarā ar to, ka neviens no partneriem nav gatavs mainīties, vainojot par to otro, abi noslēdzoties savā ierastajā uztveres “kastē”. . Ja esat viens, tad uz šo dzīves jomu jāskatās ar lielu optimismu, jo kārts vēsta, ka šobrīd esat ļoti pesimistisks, kas, visticamāk, ir saistīts ar bēdīgo pagātnes attiecību pieredzi. Bet tagad tikai tavs garastāvoklis, tikai tu pats, traucē sev atrast laimi. Ja jūs un jūsu partneris esat sastrīdējušies, tad šīs attiecības jums jau ir pagātnē, tāpēc jums vajadzētu to ļaut un aizmirst.

Svari –

Šī kārts vienmēr iet emocionāli bagātas attiecības, kuras ir vai nu ķildu pilnas, ko aizstāj kaislīgs samierināšanās, vai arī agresija un spriedze. Jums situācija ir divējāda. No vienas puses, kārts sola seksuālās enerģijas pieplūdumu attiecībās, no otras puses, karte norāda uz biežiem konfliktiem. Šādi pāri vardarbīgi strīdas un vēl kaislīgāk samierinās. Tiem, kas ir vientuļi, “Scourge” runā par tikšanos ar cilvēku, kurš jums būs karmiska mācība. Attiecības ar viņu būs sarežģītas, taču jums tas ir nepieciešams, lai kļūtu par sevis labāko versiju.

Skorpions- krusts

Šī ir karmas un likteņa kārts, kas var liecināt, ka jums ir karmiska saikne ar partneri. Vai arī teikts, ka kopā jāiziet kāda stunda, kuras rezultātā jūs atradīsiet īsto ceļu un sāksiet virzīties pareizajā virzienā. Ja jūsu attiecības sākās nesen, karte runā par to pabeigšanu. Ilgstošu attiecību gadījumā jūsu pāri sagaida virkne pārbaudījumu, pēc kuriem jūs vai nu izšķirsities uz visiem laikiem, vai arī jūsu savienība kļūs nesagraujama un jūs un jūsu partneris sasniegsiet jaunu līmeni. Ja uz noteiktu laiku esi brīvs, tad kartīte “Krusts” norāda uz Jūsu negatavību attiecībām. Tagad jūs piedzīvojat dziļus satricinājumus, kas joprojām ir pārāk sāpīgi, lai tos atbrīvotu.

Strēlnieks – Sieviete

Bieži vien šī kārts norāda, ka attiecībās galveno lomu spēlē sieviete. Jebkurā gadījumā šādas attiecības ir rūpju un sapratnes pilnas. Strēlniekiem gads sāksies ar dvēseles meklējumiem. Attiecībās tu spēlē gādīga, piedodoša partnera lomu, tāpēc, iespējams, nāksies pārskatīt savu nostāju. Vai esat gatavs pārāk daudz piedot savam mīļotajam? Iespējams, jūsu attiecības stāv uz vietas, neattīstās un pastāv pēc inerces. Un, ja esat viens, tad vienkārši būsiet pārāk aizņemts ar savas personības izpēti un nebūsit attiecībās. Ja esi sastrīdējies ar partneri – izlīgšana ir iespējama, taču, visticamāk, bezjēdzīga… Šķiet, ka tu pieturies pie attiecībām tikai aiz ieraduma.

Mežāzis – Kuģis

“Kuģis” vienmēr nozīmē kustību uz priekšu, attīstību. Bet attiecībām šī kārts ir diezgan auksta. Drīzāk tas norāda uz to, ka cilvēks ir vairāk iegrimis pašattīstībā vai darbā. Ja jūsu attiecības ar partneri sākās nesen, iespējams, tas ir tikai vētrains romāns, tāpēc neglaimo sev. Tiem, kuri jau ilgu laiku ir bijuši pārī, karte paredz kopīgu ceļojumu vai ceļojumu. Vai vienkārši saka, ka partneri virzās vienā virzienā, atbalstot viens otru savu mērķu sasniegšanā. Tie Mežāži, kuri ir vientuļi, vēl kādu laiku pavadīs vienatnē. Tagad viņi nav gatavi attiecībām, viņi ir pārāk aizņemti ar savu karjeru un pašattīstību un steidzas uz panākumiem. Attiecības būs vēlāk. Ja esi strīdējies ar mīļoto cilvēku, tad tu ne tikai samierināsies, bet arī satuvināsies ar viņu.

Ūdensvīrs- zivis

Šī kārts norāda uz ārkārtīgi dziļām jūtām un spēcīgu emocionālu saikni. Partneri ir garīgi tuvi un spēj saprast viens otru intuitīvā līmenī. Gada sākums jūs ienesīs īstā eiforijā. Jūs un jūsu partneris beidzot varēsiet atrast dziļu izpratni un sirdsmieru. Attiecībās nav emociju avota, bet jūtas ir ļoti dziļas un caurstrāvojošas. Jūsu attiecības ir piepildītas ar sapratni, atbalstu, rūpēm un romantiku. Vientuļiem karte paredz tikšanos ar cilvēku, kas izraisīs spēcīgas un neieinteresētas jūtas. Ja jūs strīdaties ar savu mīļoto, tad karte runā par izlīgumu, jo jums un jūsu partnerim ir vajadzīgi viens otram.

Zivis – Krustpunkts

Šī kārts norāda, ka ir kāda izvēle. Cilvēkam ir jāizdara izvēle starp puišiem vai jāpieņem kāds cits lēmums. Zivīm gada sākumā ir daudz ko izdomāt. Jūsu attiecībās šobrīd valda nenoteiktība. Ir jāsaprot sevi, savas jūtas un jāizdara izvēle. Visticamāk, jūsu attiecības ar partneri nav tīras un kāds no jums jau flirtē malā. Jebkurā gadījumā viens no partneriem nav gatavs tuvināšanās, uzvedas ambivalenti. Ja esat viens, karte paredz virkni jaunu paziņu, un jums ir jāizdara izvēle par labu kādam no jūsu sirds pretendentiem. Ja strīdā, tad, iespējams, jūsu partneris jau jūtas brīvs un pat nedomā par izlīgumu.

Lasi vēl: Laimīgais periods/mēneši 2022. gadā katrai zodiaka zīmei

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment