Zodiaka zīmes, kurām veiksies 2022. gada februārī

Tas solās būt ļoti labvēlīgs visiem, taču, kā vienmēr, fortūnai būs savi favorīti.

Tuvojas pēdējais ziemas mēnesis. Tas solās būt ļoti labvēlīgs visiem, taču, kā vienmēr, fortūnai būs savi favorīti. Astrologi pastāstīja, kurām Zodiaka zīmēm 2022. gada februārī veiksies visvairāk.

 

Februārī būs divi ļoti svarīgi astroloģiski notikumi, kas saistīti ar Merkuru. Pirmā ir planētas atbrīvošana no retrogrādes, kas ir ļoti svarīga katram no mums. Otrs notikums ir pāreja uz Ūdensvīru 14. datumā. Tas nozīmē, ka februārī visvairāk veiksies tām Zodiaka zīmēm, kurām Merkurs ir planētas patrons.

Dvīņi

Merkurs februārī palīdzēs dvīņiem jaunu sakaru veidošanā, lietišķo kontaktu dibināšanā. Planēta ne tikai palielinās Dvīņu vajadzību pēc komunikācijas, bet arī nodrošinās šiem cilvēkiem jaunas iespējas mācīties. Merkurs būtiski stiprinās viņu atmiņu, palīdzēs gūt jaunu pieredzi ceļojumā un arī vienkārši uzmundrinās. Dzīves finansiālajā sfērā veiksme šīs Zīmes pārstāvjus sagaida mēneša otrajā pusē.

Jaunava

Vispozitīvāko enerģiju Jaunavas, iespējams, saņems no Merkura. Šos cilvēkus var saukt par veiksmīgākajiem februārī. Viņiem izdosies viss darba jomā, un viņi varēs atbrīvoties no veselības problēmām. Arī personīgajā dzīvē iestāsies kārtība un harmonija. Planēta vairos Jaunavu strādīgumu, taču prasīs no viņām maksimālu pieklājību. Īpaša uzmanība jāpievērš jauniem gadījumiem. Jūs varat pāriet no novērošanas stadijas uz darbību.

Lasi vēl: Mīlestības taro prognoze 2022. gadam visām zodiaka zīmēm

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment