Kāda māte, atstājot savus divus un četrus gadus vecus bērnus, uzdrošinājās satikt vīrieti, atstājot viņus vienus uz četrām dienām

Olga uzauga ļoti lieliskā un kārtīgā  ģimenē. Viņas vecāki visu mūžu strādāja rūpnīcā. 19 gadu vecumā pēc pirmā kursa palika stāvoklī. Institūtā viņai bija jāņem akadēmiskais atvaļinājums, jo viņa nevarēja turpināt studijas.

Viņas mīļākais Mihails arī mācījās tajā pašā institūtā, bija gadu vecāks par viņu. Tur viņi satikās. Kā viņiem šķita, viņiem bija ļoti maigas un spēcīgas jūtas! Pēc tam, kad Mihails uzzināja par grūtniecību, viņš bildināja Olgu. Viņi apprecējās, kad viņa bija 5. grūtniecības mēnesī.

Pēc dzemdībām viņu attiecības ļoti pasliktinājās. Viņi abi ir jauni, ambiciozi, ātri rūdīti, un te: bērna raudāšana, pēcdzemdību depresija, piena trūkums un citas grūtības, ar kurām nācies saskarties. Mihails nolēma aiziet, kad meitenei bija nepilni 2 mēneši. Viņi vairs negribēja dzīvot kopā. Tad meitenei atnāca māte, lai palīdzētu ar bērnu. Tad, Olga atslāba.

Viņai negribējās ilgi sēdēt ar bērnu,  arī negribēja ilgi zīdīt. 4 mēnešu vecumā viņa jau sāka barot meitu ar maisījumu un pilnībā pārgāja uz mākslīgo barošanu. Mamma strādāja ar bērnu, un viņa turpināja klaiņot. Kad mazulei bija nedaudz vairāk par 2 gadiem, viņai bija jau brālis. Un atkal jaunais mīļotais viņu pamet, tikai pirms dzemdībām.

Viņai piedzima vēl viens bērns – puika. Tomēr tas nebija viss… Trakākais vēl bija priekšā…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment