Kāda māte, atstājot savus divus un četrus gadus vecus bērnus, uzdrošinājās satikt vīrieti, atstājot viņus vienus uz četrām dienām

Un atkal nabaga meitai nāk palīgā māte. Galu galā meitai ar vīriešiem nav paveicies! Un atkal visas rūpes krita uz mātes pleciem. Viņa palīdzēja ar bērniem, un Olga joprojām izklaidējās. Atpūšoties no bērniem! Kad jaunākajam bērnam bija gads, viņas māte devās mājās pie tēva (dzīvoja citā pilsētā) un atstāja mazbērnus pašas mātei. Olga nestrādāja, tāpēc viņas vecāki bija spiesti strādāt un pelnīt papildus naudu, jo bija jāuztur meita un mazbērni un jāmaksā dzīvokļa īre.

Olga, nekārtoja bērnu papīrus priekš bērnudārzu,, lai bērni varētu to apmeklēt, bet vienkārši, kad vajadzēja iet ārā, atstāja tos kaimiņiem. Bet notika neiedomājamais: viņa atstāja pašus bērnus dzīvoklī uz 4 dienām un pat neatstāja viņiem ēdienu, bet pati tos aizslēdza un metās satikt savu nākamo draugu! Atstāt vienus dzīvoklī bērnus 2 un 4 gadu vecumā!!! Tas ir traki! Kaimiņi dzirdēja bērnu raudam, taču uzreiz nepievērsa uzmanību, jo bija gadījumi, kad bērni raudāja ilgi, neskatoties uz to, ka māte bija mājās. Viņi šņukstēja 2 dienas, īpaši naktīs. Bērni bija nobijušies un ļoti izsalkuši. Viņa viņiem atstāja dažus maizes gabalus un bļodu ar putru…!

Kaimiņi pamanīja, ka bērni  sēdēja pie logiem un kliedza. Viņi izsauca policiju, jo domāja, ka kaut kas varētu būt noticis ar viņu māti. Kad atnāca dzīvokļa īpašniece un atvēra durvis, pēc policijas lūguma, bērni jau bija ļoti vāji. Ārsti ilgi cīnījās par puiša dzīvību, bet, paldies Dievam, viņš izdzīvoja, meitene vēl bija diezgan švaka, pēc pāris dienām, viņa jau tika nodota sociālajiem darbiniekiem. Kā vēlāk izrādījās, māte atgriezās mājās un pat nemeklēja bērnus! Kaimiņi izsauca policiju, un viņiem jau bija saruna ar nelaimīgo māti.

Viņa stāstīja, ka tikās ar vīrieti un pat nepamanīja, ka uz tik ilgu laiku aizkavējās. Viņa sacīja, ka nedomāja, ka ar bērniem kaut kas varētu notikt. Tomēr viņa joprojām bija piedzērusies. Šis ir īsts stāsts, kas parāda, ka mums ir jābūt modriem un vienmēr jāpievērš uzmanība visam, kas notiek mums apkārt! Ja ne modri kaimiņi, šie bērni varbūt pat nebūtu dzīvi!

Lasi vēl: Māte bērnu atstāja dzemdību namā, lai glābtu vecākā dēla dzīvību, un puisis viņu, 28 gadu vecumā atrada…..

Tagad gatavo dokumentus bērnu nodošanai vecvecāku aizgādībā, un grib mātei atņemt vecāku tiesības!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment