Māte bērnu atstāja dzemdību namā, lai glābtu vecākā dēla dzīvību, un puisis viņu, 28 gadu vecumā atrada…..

Valērijs, dzīvoja bērnunamā līdz 2 gadu vecumam. Viņa māte pēc zēna piedzimšanas viņu atstāja slimnīcā. Pēc tam viņu adoptēja cita ģimene. Mamma bija skolotāja, tētis bija militārists.

Viņi apņēma zēnu ar mīlestību un rūpēm. Viņš bija viņu vienīgais un mīļais bērns. Viņi izaudzināja brīnišķīgu cilvēku. Gudrs un izglītots, jūtīgs, atbildīgs, mierīgs un pieklājīgs.

Pateicoties “labajiem kaimiņiem”, viņš uzzināja, ka ir no bērnu nama. Zēns visu mūžu bija ieinteresēts iepazīt savus bioloģiskos vecākus un uzdot jautājumu: “Kāpēc viņš tika atstāts?”

Puisis visu mūžu ticēja, ka tam ir jābūt attaisnojumam un ļoti lielam iemeslam, un tāpēc viņš uz viņiem neturēja ļaunu prātu. Viņš ļoti mīlēja savu ģimeni: vecākus, kuri viņu pieņēma, sievu un bērnu, kurš piedzima pirms nepilna gada! Bet tomēr viņš vēlējās satikt asinsradiniekus.

Puisis sāka meklēt, kad viņam bija 28 gadi. Man bija jāpavada daudz laika, taču šī vēlme viņu vajāja, un viņš pats stingri nolēma, ka vēlas tikai viņus iepazīt.

Māti, viņš ātri atrada. Viņš uzzināja viņas adresi: viņš aizbrauca, bet viņas nebija mājās, un tad viņš aizgāja līdz vecmammai, atstāja savu tālruņa numuru. Vēlāk viņa viņam atzvanīja, un viņi satikās. Izrādās, ka iemesls šādai rīcībai bija viņas vecākā dēla klātbūtne, kurš bija ļoti slims, un viņa nevarēja veltīt laiku 2 bērniem, un bija arī ievērojamas finansiālas problēmas. Viņas vecākajam bērnam bija 1 gads. Viņai nekad nav bijis vīra.

Lasi vēl: Meitene devās uz veikalu pēc maizes un tikai pēc 12 gadiem atgriezās mājās ar ….

Vecākā dēla tēvs viņu pameta 4 mēnešus pēc dzemdībām, un Valērija tēvs par grūtniecību nemaz nezināja. Neviens viņam par to neteica. Manam brālim tika veikta operācija, pateicoties kurai viņš nodzīvoja līdz šim vecumam, un pateicoties tam, viņam bija cerība uz ilgu mūžu.

Pēc pāris mēnešiem tika atrasts arī Valērija tēvs (cilvēku meklēšanai bija jāiesaista specdienesti). Tā rezultātā es satiku arī savu tēvu, un mēs bijām ļoti līdzīgi pēc izskata)). Valērijam, kā izrādījās, ir māsa un 3 brāļi!

Puisis ir kļuvis par patiesi laimīgu vīrieti! Viņš palika pateicīgs savai mātei, kas deva viņam dzīvību, nevis viņu nogalināja. Savam tēvam – kurš ir labs cilvēks, un ar prieku pieņēma šīs ziņas! Tagad viņš uzskata, ka ir atradis lielu ģimeni, kuras viņam vienmēr trūka. Viņam vienmēr šķita, ka viņam ir vismaz māsa)).

Lasi vēl: Vecāki nostāda meiteni izvēles priekšā: viņu nauda vai viņas sapņu vīrietis. Lūk, kādu pareizo izvēli izdarīja meitene

Starp citu, pēc iepazīšanās ar meiteni viņš bija pārsteigts, viņiem ir daudz līdzību un pat mīļākā lieta ir viena un tā pati! Valērijs strādā restorānā un mīl gatavot, par to sapņo viņa māsa, kurai ir tikai 17 gadi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment