Horoskops visām zodiaka zīmēm: Kam decembris sitīs pa maku, bet kurš peldēsies laimē

Gada beigas ir īpašs periods cilvēka dzīvē. Katra cilvēka vēlme uzzināt, kas notiks šajā laikā, ir saprotama un loģiski pamatota. Lai sagatavotos negaidītiem pārsteigumiem un nepieciešamības gadījumā pasargātu sevi no negatīvām sekām, palīdzēs slavenās krievu astroloģes Tamāras Globas horoskops.

Mežāzis

Mežāžiem decembris ir grūts periods attiecību uzsākšanai vai nostiprināšanai. Ikviens vilks segu sev virsū, un tāpēc ir svarīgi saprast partnera domas un, ja nepieciešams, spēt piekāpties. Egocentriskums radīs negatīvas sekas.

Finansiālie zaudējumi mēneša sākumā un vidū smagi sitīs maciņā. Tēriņi jāplāno tā, lai pasargātu sevi no finansiāliem zaudējumiem. Radinieki sniegs atbalstu, ja sazināsies ar viņiem. Labi ienākumi ir iespējami tikai ar lielu uzcītību un centību.

Tomēr, dzenoties pēc peļņas, nevajadzētu aizmirst par veselību – finansiālās izmaksas būs saistītas ar ārstēšanu. Pievērsiet uzmanību sirds un asinsvadu sistēmai. Šajā periodā tas ir vājais punkts. Fiziskās audzināšanas stiprināšana palīdzēs aizsargāties pret pārsteigumiem šajā sakarā.

Priekšā ir pārmaiņu pilna dzīve. Sarežģīts laika periods, stabilitāte un sirdsmiers Mežāži gaidīs mēneša beigās. Galvenais ir neapstāties un pārvarēt šķēršļus. Ar centību jūs sasniegsiet lieliskus rezultātus. Pieaiciniet draugu un radu atbalstu. Jebkura palīdzība būtu savlaicīga.

Ūdensvīrs

Spēja turpināt sarunu un klausīties savu partneri palīdzēs jūsu dvēseles palīgam kļūt labākam. Decembris ir piemērots laiks attiecību uzsākšanai un precībām. Periods sola daudz romantisku vakaru.

Šis ir arī laiks, lai īstenotu iepriekš plānotās izmaiņas. Ja darbs nepatīk, maini to. Nauda nebūs problēma – pārsteidzošā kārtā to var viegli nopelnīt. Atbalsts komandas veidā atbalstīs jūsu saistības un sniegs atbalstu. Bet personīgās lietās ir iespējami traucējumi.

Panākumi nāk uz jūsu un jūsu tuvinieku veselības rēķina. Tas viss ir saistīts ar iedomību un birokrātiju. Pievērsiet uzmanību emocionālajiem pārdzīvojumiem – meditācija un mierīgas mūzikas klausīšanās palīdzēs ar to tikt galā.

Jaunu paziņu periods – draugi un paziņas palīdzēs jūsu centienos. Augsts komunikācijas prasmju līmenis ļaus jums kļūt labākam, sasniegt jaunas virsotnes un sasniegt vairāk. Spēja saprasties ar cilvēkiem un atrast kopīgas intereses nospēlēs jūsu rokās.

 

Zivis

Sākotnējais attiecību posms decembrī noritēs pasīvi. Un tāpēc laiks randiņiem un paziņām nav tas labākais. Ja neesi viens, tad gada pēdējais mēnesis ir attiecību stiprināšanas periods. Negaidītas dāvanas, romantiska pieeja un patīkami negaidīti pārsteigumi palīdzēs iegūt savstarpēju sapratni un harmoniju.

Gaidāmi finansiāli panākumi un jauni darbi. Palieciet pie vecā vai virzieties uz jauno — tas ir atkarīgs no jums. Galvenais ir prasmīga plānošana, kas palīdzēs izveidot īsāko ceļu uz panākumiem. Finanses tiks būtiski papildinātas, taču pievērsiet uzmanību taupīšanas režīmam – priekšā ir nelabvēlīgi laiki. Ja iespējams, palieliniet savu bagātību. Karjeras izaugsme būs labvēlīga un ļaus sasniegt jaunas virsotnes.

Dzenoties pēc naudas, cilvēki bieži aizmirst par veselību. Nodarbojies ar sportu, un peldēšana ir labāka. Fiziskās aktivitātes uzturēs tevi formā un pasargās no daudzām slimībām.

Finansiāli un radoši jūs gaida veiksme. Spējai kontrolēt sevi būs izšķiroša loma un tā kļūs par galveno faktoru citu cilvēku ietekmēšanā. Esi uzcītīgs, un tev veiksies. Neaizmirstiet par ģimeni un draugiem. Pateicoties viņiem, jūs esat kļuvis par labāku cilvēku.

 

Auns

Mīlestības lietās decembrī viss nav tik vienkārši. Tāpēc esiet piesardzīgs, izvēloties vārdus, kas var ievainot vai netieši aizvainot. Noderēs pacietība un spēja klausīties. Spēja pievērst uzmanību partnerim paglābs no liekām problēmām. Šomēnes tev paveras jaunas iespējas nopelnīt. Ir vērts pievērst uzmanību televīzijas apraides, enerģētikas, sakaru un interneta nozarēm. Šajā gadījumā finanses dažviet izrādīsies veiksmīgas un dažreiz arī nelabvēlīgas.

Izvēlieties iespējas, kas jums rodas, pamatojoties uz savām prasmēm, un pareizi novērtējiet sekas. Neatstājiet novārtā izbraukšanu un darījumu braucienus. Biežāk tas sola pozitīvas pārmaiņas profesionālajā sfērā. Pievērsiet vairāk uzmanības veselībai nekā līdz šim. Nevajag akli uzticēties saviem spēkiem un izturībai – saslimšanas pazīmju gadījumā jākonsultējas ar ārstu.

Lasi vēl: Gada beigas ir burvīgs naudas un veiksmes sākums: finanšu horoskops decembrim visām zodiaka zīmēm

Iespējamas galvas traumas – esi uzmanīgs ar potenciāli bīstamām darbībām. Periods sola pārmaiņas un jaunas iespējas. Galvenais ir būt uzmanīgiem, cenšoties sasniegt savus mērķus. Pārāk daudz pūļu tiks pielikts, darot lietas, kas nav tā vērtas. Var rasties problēmas ar draugiem. Daži no viņiem var nebūt tādi, kā jūs domājāt.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment