“Noslēpums kļūs skaidrs”: astroloģe Tamāra Globa atklāja, kas notiks 2022. gada decembrī

Tamāra Globa izteica prognozi 2022. gada pēdējam mēnesim. Un viņš izrādījās nedaudz optimistiskāks nekā iepriekšējie. Pazīstamā astroloģe ir apkopojusi vispārīgus ieteikumus 2022. gada decembrim. Un pat pieskarās 2023. gada sākumam.

Strēlnieks

Decembris ir Strēlnieka mēnesis. Šajā periodā visi apkopo gadu. Šis ir laiks, kad ir cerības uz nākotni, cilvēki domā par atpūtu, svētkiem, kā svinēt, kur doties svētkos. To veicina pats Strēlnieks. Jo Strēlnieks ir zīme, kas saistās ar garu ceļojumu, tāliem plāniem. Tā ir mērķtiecīgu cilvēku zīme: šīs zīmes cilvēkiem raksturīgi gari ceļojumi, sapņi par kosmosu, mīlestību, ideāliem.

Strēlnieks ir gudrais kentaurs . Viņa tēls simbolizē būtību, kas ir sadalīta divās daļās: cilvēks un zirgs. Tādējādi viņš ir it kā divos polāros stāvokļos, apvienojot dzīvnieku dabu un cilvēka dabu, tiecoties pēc dievišķās dabas. Strēlnieks mēdz visu apvienot vienlaikus: darīt vairākas lietas vienlaikus, tiekties pēc augstākiem mērķiem, ko Strēlnieks sev nemitīgi izvirza.

  • 2 – Šī gada decembrī mēs joprojām esam puse no mūsu būtības visos gada notikumos, bet augstākajos centienos mēs domājam par labāku nākotni – labāku periodu, kas mūs var sagaidīt. Ikviena cerības var piepildīties, vai arī tās var aizkavēties.

 

  • 3 – Šis periods mēneša pirmajā pusē dod visveiksmīgāko laiku veiksmīgu ambiciozu projektu īstenošanai. Un par iespējām, kuras virzāt kā savas cerības uz priekšu, pārvarot pieķeršanos, instinktus un jūtas, kas var traucēt notikumiem, kas būs jūsu sasniegumi.

 

  • 4- decembris turpina rudens tendences. Pirmkārt, šis ir Marsa opozīcijas periods. Un šajā gadījumā notikumi, kas ievelkas gandrīz gadu, nekur nenonāk. Bet līdz gada beigām viņi koncentrēsies. Mēneša pirmā puse dos iespējas sarunām, un tā būs jaunu risinājumu meklējumi jautājumiem, kas saistīti ar politiku, diplomātiju un vienlaikus arī aktuāliem jautājumiem, kas satrauc daudzus cilvēkus.

 

  • 5 – Šis ir svarīgs ceļojumu un ceļojumu plānošanas periods. Veiksmīgākais laiks ir līdz decembra trešajai dekādei. Ja šajā laikā atpūšaties vai uzstādāt sev kādus lielus mērķus, būs labas iespējas.

Lasi vēl: Naudas horoskops ziemai. Mežāzim vajadzētu sagatavot lielāku maku, un Svari cietīs zaudējumus konflikta dēļ darbā, prognoze visām zodiaka zīmēm

Bet tas nebūs bez grūtībām.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment