Horoskops visām zodiaka zīmēm: Kam decembris sitīs pa maku, bet kurš peldēsies laimē

 

Vērsis

Vērsis, pievērsies ģimenes vērtībām. Romantika, rūpes, uzmanības zīmes stiprinās attiecības. Neprecētajiem būs iespēja saņemt laulības piedāvājumu. Ir pienācis laiks padomāt par bērniem.

Attiecībām labvēlīgs periods. Finansiālās iespējas atšķiras no katra spējām, taču nevajag pārāk uzticēties pavadošajai pašapziņas sajūtai. Iespēja ceļot un nopelnīt papildus naudu.

Vēlme rīkoties un mainīt sevi pozitīvi, kvalitatīvi paveikt darbu ir pareizais ceļš, kas vedīs uz panākumiem. Iespējami vairāki neplānoti finansiāli zaudējumi. Un vēlme darīt visu uzreiz, netērējot naudu pārtraukumam, ietekmēs jūsu veselību. Tāpēc maini darba mirkļus ar atpūtu un atjauno iztērētos spēkus.

Steidzība ir liela problēma, kas ir jāatstāj novārtā. Labāk ir pieņemt lēmumus, pamatojoties uz loģiku, jo pārmērīga emociju izpausme jūs bremzē. Plānotie notikumi var nepiepildīties, taču nevajag zaudēt drosmi. Viss notiks nākamgad.

Dvīņi

Ar Dvīņiem mīļotie var nonākt situācijā, kad viņiem nepieciešama jūsu palīdzība. Ģimenes pasākumi uzlabos tavu iekšējo labklājību un padarīs tevi laimīgāku. Taču šajā gadījumā nevajadzētu ļauties romantiskām noskaņām – noderīgāk noderēs spēja atbalstīt un sniegt palīdzību.

Finansiāli var rasties nelielas problēmas. Taču nevajag izmisumā, ja, papildinot maku, rodas grūtības: pieliktās pūles sevi attaisnos. Galvenais ir pieiet lietai gudri un pret visu izturēties racionāli, nepakļaujoties mirkļa emocionāliem impulsiem.

Pievērsiet lielāku uzmanību veselībai, jo, dzenoties pēc materiālās bagātības, tā var pasliktināties. Īstais laiks vingrošanai, ja iepriekš to atlikāt uz vēlāku laiku. Sekojiet līdzi sava dvēseles biedra labklājībai – dažu veselības problēmu pieklusināšana radīs nepatīkamas sekas.

Ir pienācis laiks apgūt jaunas lietas, mācīties un lasīt noderīgu literatūru. Fiziskās aktivitātes un mīlestība pret dzīvi palīdzēs pārvarēt šķēršļus. Iegūtās jaunās zināšanas nesīs labumu ilgtermiņā.

Tamāra Globa nosauca trīs zīmes, kurām gads beigsies lieliski. Tas:

 

Auns – ja beigsi strīdēties. Tātad viņiem būs vieglāk nodibināt kontaktus un panākt harmoniju personīgajā dzīvē. Nauda tad stabilizējas un nesīs lielāku labklājību.

Vērsis – vientuļie satiks patiesu mīlestību, un ģimenes stiprinās attiecības. Viņi var mainīt darbu, taču priekšlikumi ir jāizvērtē pārdomāti un bez steigas.

Jaunava – ja nekļūs augstprātīga un nepazaudē galvu no panākumiem. Tad veiksme būs ar viņiem, un viņi sasniegs jaunu finansiālo līmeni, kas viņus tuvinās sapņu īstenošanai.

 

Vēzis

Vēži, no jums tiek gaidīts papildinājums ģimenē: viņi jums palīdzēs un atbalstīs. Neaizmirsti iepriecināt savu mīlestību ar dāvanām – uzmanības zīmes stiprinās attiecības. Klausīšanās ir svētība. Tāpēc izprotiet otra viedokli un atbalstiet savu dvēseles radinieku savos centienos. Netērējiet savu enerģiju strīdam un mēģiniet spert pirmo soli pretī izlīgumam.

Negaidīti atklāsies iespējas nopelnīt. Iespējams, tie uzreiz nenesīs daudz naudas, taču ilgtermiņa perspektīvā šī ir uzticama iespēja. Liktenis tev piedāvās efektīvus naudas pelnīšanas veidus, taču rīkojies uzmanīgi – pastāv liels negaidītu izdevumu risks.

Psiholoģiskā ziņā ir iespējams izpaust nemotivētu agresiju, kas vērsta uz sevi un tuviem cilvēkiem. Nevajag lieki noslogot organismu – laba veselība prasa arī atpūtu.

Pirmo reizi notikumi nebūs tik plaukstoši. Taču pēc kāda laika saņemsi kompensāciju un dzīve kļūs labāka. Iespējami vecu ienaidnieku uzbrukumi, jums vajadzētu būt uzmanīgākam ar draugiem – pārmērīga uzticēšanās spēlēs pret jums. Veiksmi mēneša beigās.

 

Lauva

Lauvas sagaida grūtības attiecībās ar partneri: strīdi par sīkumiem, vispārēja neapmierinātība vienam ar otru. Tāpēc jūsu galvenais uzdevums ir noteikt iemeslus un spēt piekāpties. Jo svarīgs ir atbalsts un savlaicīgi pateikti silti vārdi. Taču izturētie pārbaudījumi stiprinās tavu mīlestību.

Pie apvāršņa parādās jaunas iespējas. Priekšā ir grūts, bet produktīvs ceļš. Finanšu veiksme nāks negaidīti un būs savlaicīga. Iepriekšējās iniciatīvas sāks nest augļus. Jaunas iepazīšanās un perspektīvas būs savlaicīgas. Jums būs smagi jāstrādā, bet rezultāts būs tā vērts.

Pamatojoties uz nervu pieredzi, agrāk stiprā veselība sāks sabojāt. Atbalstot ķermeni fiziskajā formā, sporta aktivitātes palīdzēs kļūt labākam gan fiziski, gan garīgi. Smalko līdzsvaru starp fiziskajām aktivitātēm un atpūtu nebūs viegli atrast.

Lasi vēl: Laulība būs spēcīga: veiksmīgākie kāzu datumi 2023. gadā

Labklājība nāks mēneša otrajā pusē. Mēneša pirmajās dienās paveiktais ietekmēs turpmākos dzīves notikumus. Prasme klausīties un izdarīt secinājumus noderēs un nesīs veiksmi. Līdera īpašības ievērojami vienkāršo dzīves ceļu.

 

Šķir trešo lapu, lai turpinātu lasīt….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment