Kāds būs Melnā Truša 2023.gads visām zodiaka zīmēm: Top – 6 veiksminieki, top – 6 neveiksminieki

 

6 galvenie neveiksminieki 2023. gadā

 

Vērsis

Gada noskaņojums Vērsim iegūs nepieciešamo krāsu atkarībā no tā, kā viņi pārvar šķēršļus savā ceļā. Pievērsiet lielu uzmanību savai veselībai un garīgajam stāvoklim, jo ​​pastāv liels risks saskarties ar pilnīgu garīgu un fizisku pagrimumu. Pretojies kārdinājumiem un nereaģē uz provokatoru vārdiem, kuri var izmantot tavu neaizsargāto stāvokli un virzīt tevi uz briesmīgiem soļiem dzīvē, mēģinot labot jau uzkrātās problēmas.

 

Lauva

Nākamais gads lauvām sagādās vairāk jautājumu nekā atbilžu. Nākamā gada pirmā puse būs patiesi grūta, jo zīmes pārstāvjus atgrūdīs ar daudziem izaicinājumiem no likteņa. Apkārtējie var tevi kūdīt, novest nepareizā virzienā, tādēļ labāk pēc iespējas mazāk ieklausīties apkārtējo viedokļos. Mēģiniet arī parādīt spēju savaldīt savus impulsus neparedzētiem izdevumiem – visi pirkumi var kļūt par neveiksmi.

 

Jaunava

Neatlaidīgajām Jaunavām nākamajā gadā būs jāparāda sava lokanība un veiklība. Dažreiz problēmas tevi pārsteigs, uzkrīt kā sniegs uz galvas. Nāksies sacensties ar kādu, kurš tev ir nepatīkams, izraisa negatīvas emocijas. Apkārt ringā var būt kūdītāji, skaudīgi cilvēki, pagātnes cilvēki, ar kuriem jūs šķīrāties uz sliktas nots. Atcerieties, ka jums ir svarīgi izrādīt atturību un uztvert jebkuru negatīvismu sev kā balto troksni, pretējā gadījumā tas jūs aprīs.

Skorpions

Skorpioniem nākamais gads var šķist īsts haoss, drupas, kurām nāksies brist cauri, lai sasniegtu savus mērķus. Ceļā var rasties ļoti nopietnas grūtības, kas jūs satrauks, un šeit jums jāparāda sava spēja kontrolēt sevi, parādīt ļoti plēsīgo un neatlaidīgo dabu, kas jums piemīt no dzimšanas. Līdz gada vidum grūtību dēļ var sākt domāt par pagātni, domājot, ka tad svars bija labāks nekā tagad. Atcerieties, ka visus ziedus velk gaisma – sekojiet viņu piemēram un drosmīgi dodieties nākotnē.

 

Strēlnieks

Nākamajā gadā Strēlniekiem būs jāpielāgojas daudz kam. Iespējams, dzīve sāks atgādināt vētrainu straumi, kurai būs jāpeld pretī. Nepadodies un centies pieķerties jebkurai labajai iespējai sevi glābt, esi pacietīgs. Gada nogalē par visiem piedzīvotajiem pārbaudījumiem gaida godīga atlīdzība, iespējams gūt patiesas un patiesas sajūtas, kā arī stiprināt esošās attiecības. Jūsu spēja pielāgoties grūtībām tiks izmantota kāda iemesla dēļ.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīram gads arī nebūs tas labākais. Problēmas burtiski uzkrāsies pār jums kā pārsteidzīga lavīna, un jums tā būs jāpiebremzē ar savām rokām. Centieties kompetenti un skaidri izsvērt savus lēmumus, domājiet ar galvu un neaizmirstiet veltīt laiku savām jūtām – viņi jums pateiks pareizo ceļu. Arī ģimeni var sagaidīt vilšanās.

Lasi vēl: Horoskops gadam: 2023. gadā Vērsim būs nepatīkama šķiršanās, un Lauvas meklēs savu laimi, prognoze visām zodiaka zīmēm

Varbūt jūsu radinieku ticība jūsu panākumiem sāks izbalināt, taču nepievērsiet uzmanību vārdiem no malas. Virzieties uz priekšu, kā uzskatāt par pareizu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment