Kaimiņa kabinetā atrastais priekšmets esot noklausīšanās ierīce

FOTO: skaties.lv

Artuss savā “Facebook” profilā raksta, ka viss jau ir skaidrs, kas ir šī viņa kabinetā atrastā ierīce.

Kādā citā rakstā “Facebook” Kaimiņš raksta, ka ar speciālistu palīdzību ir apstiprinājušās domas par atrasto priekšmetu. Tā ir noklausīšanās ierīce, kas raida 25 stundas un spēj ierakstīt sarunas 10 metru rādiusā. Pēc šādas informācijas politiķis loģiski secina, ka uztvērējs ir tajā pašā Saeimas ēkā, jo tur arī atrodas KPV.LV līdera kabinets.

Portālā delfi.lv ziņots, ka deputāta kabinetā šobrīd atrodas Drošības policijas pārstāvji. Par šo situāciju ir informēts arī parlamenta Drošības birojs, kas arī apliecināja, ka politiķa kabinetā šādai ierīcei nevajadzētu atrasties. Tiek gaidīti Valsts policijas eksperti, lai konkrēto ierīci paņemtu un veiktu nepieciešamās ekspertīzes.

Kaimiņam tika jautāts, vai viņš pats šo ierīci ievietojis kabinetā, vai to iespējams izdarījis kāds cits pēc viņa pavēles, taču politiķis to noliedza. Tika uzdots jautājums, vai šī konkrētā ierīce jau nevarēja atrasties pirms Kaimiņam tika iedalīts šis kabinets, atbilde bija, ka šī ierīce darbojas ar bateriju palīdzību, kas nozīmē, ka tā nevar darboties ilgstoši, bet gan uz ierobežotu laiku.

Avots: delfi.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment