Kažeta Ahmetžanova pastāstījusi par Merkura retrogrādā ietekmi septembrī uz visām zodiaka zīmēm

Merkurs atgriezīsies 2022. gada septembrī. Kāds būs šis periods dažādiem zodiaka apļa pārstāvjiem, pastāstīja gaišreģe un iedzimtā šamane un šova “Ekstrasensu cīņas” zvaigzne Kažeta Ahmetžanova.

Runa bildes žurnālisti sīkāk apskatīja ekspertes prognozi.

 

Kad Merkurs nonāk retrogrādā: perioda iezīmes

Lielākā daļa cilvēku baidās no Merkura retrogrādā. Tātad šī Saules sistēmas mazākā planēta, kad tā “atkāpjas”, patiešām provocē tādas nepatikšanas kā iekārtu bojājums, attiecību nesaskaņas, biznesa problēmas.

Visi procesi tiek ievērojami bremzēti un pat apstājušies, nekam nepietiek enerģijas un iespēju.

Tuvākajā nākotnē Merkurs atgriezīsies pilnmēness dienā, 10. septembrī, un paliks retrogrādā kustībā līdz 2022. gada 2. oktobrim. Šoreiz planēta virzīsies “diplomātiskajā” Svaru zvaigznājā. Šajā sakarā konfliktu un konfrontāciju skaits, gluži pretēji, ievērojami samazināsies.

Šis būs lielisks laiks, lai atgrieztos pie sen aizmirstiem hobijiem un atdzīvinātu zaudētos kontaktus. Izmantojiet šo periodu, lai risinātu sarunas, veidotu starppersonu komunikāciju un sazinātos pēc iespējas vairāk.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kuru dzīve apgriezīsies kājām gaisā 2022. gada septembra pirmajā pusē

Visus svarīgos finanšu darījumus un lēmumus, kas maina dzīvi, atlikt uz oktobri. Galu galā šis laiks var sagādāt pārsteigumus un pārsteigumus, kas ne vienmēr ir noderīgi biznesā. Visbeidzot, esiet piesardzīgs: ir iespējamas neskaidras situācijas.

Kā Merkura retrogrāds ietekmēs zodiaka zīmes?

Arī Kažeta Ahmetžanova katrai zīmei izstrādāja detalizētu prognozi Merkura retrogrādajam periodam no 2022. gada 10. septembra.

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Astrologs Aunam iesaka būt modram finanšu jautājumos. Kontrolējiet savu budžetu līdz centam. Analizējiet ienākumus un izdevumus. Pēdējais ir jāsamazina. Tāpat, pirms uzliekat savu parakstu uz papīra, rūpīgi izlasiet visu.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsis pārdzīvos neveiksmes personiskajās attiecībās. Jums jābūt atturīgākam un iecietīgākam, gādīgākam un jāizvairās no jebkādiem konfliktiem. Pretējā gadījumā attiecībās būs pārtraukums, un samierināšanās nebūs iespējama. Turklāt saglabājiet gan personiskās attiecības, gan svarīgus biznesa kontaktus.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment