Uzticieties, bet pārbaudiet: kuras zodiaka zīmes ļoti bieži melo, tāpēc ar viņiem jābūt uzmanīgiem

Godīgums ir ne tikai audzināšana, iedzimtas īpašības un principi, bet, izrādās, arī astroloģiskā nosliece.

Pēc astrologu domām, statistika liecina, ka starp zodiaka zīmēm ir īpaši daudz meļu. Runa Bildes žurnālisti noskaidroja, kurām zodiaka zīmēm labāk neņemt vārdu.

 

Vēži

Ir vērts sākt ar to, ka paši Vēži nekad nevienam neuzticas. Viņi ir ārkārtīgi piesardzīgi pret visiem cilvēkiem un stāstiem un vienmēr gaida kādas “lamatas”. Vēzis tuvākajam cilvēkam var pastāstīt tikai par intīmāko un sāpīgāko.

Tāpēc negaidiet no šiem cilvēkiem, ka viņi to uztvers šādi un nekavējoties atvērs jums savu dvēseli. Tajā pašā laikā cilvēki, kas dzimuši zem šī zvaigznāja, tik ļoti mīl savus radiniekus un draugus, ka ļoti baidās viņus aizvainot vai sabojāt garastāvokli ar kādu neērtu patiesību.

Tāpēc viņi sāk melot. Turklāt Vēži baidās no problēmām, un atkal, lai nepamestu komforta zonu, viņi melo.

 

Skorpions

Otrajā vietā krāpnieku reitingā ir Skorpions. Tie ir ļoti slideni un viltīgi cilvēki. Ir ļoti grūti zināt vai uzminēt par viņu plāniem, patieso attieksmi un vēlmēm. Atrodoties savā pasaulē, Skorpioni melo visiem, un nevienam nav lemts zināt, kādas patiesas domas un emocijas slēpjas aiz šī cilvēka smaida un maiguma.

Lasi arī: Kurš no eņģeļiem sargā katru cilvēku pēc dzimšanas datuma un zodiaka zīmes

No otras puses, vienaldzīga un mierīga Skorpiona dvēselē var trakot patiesas kaislības un lieliski pārdzīvojumi. Taču nereti gadās situācijas, kad Skorpioni patiesībā nemelo, bet vienkārši neizstāsta visus līdz galam, it kā par labu citiem un sev. Lai pasargātu…

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu 2 šai ziņā izteiktākās zīmes

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment