Kažeta Ahmetžanova pastāstījusi par Merkura retrogrādā ietekmi septembrī uz visām zodiaka zīmēm

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņiem pašiem jārūpējas par savu veselību. Ir svarīgi atbalstīt ķermeņa aizsardzību. Pērciet vitamīnus, pielietojiet tautas receptes. Ja jums ir nopietnākas problēmas, nekavējoties sazinieties ar savu ārstu.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēžiem vajadzētu pievērst uzmanību ģimenes un sadzīves problēmām. Parādiet vairāk rūpes par savu ģimeni un draugiem. Ja jums ir neatrisināti jautājumi, mēģiniet apsēsties un apspriest tos bez apsūdzībām un skandāliem. Nezaudē kontaktus ar bērniem – jautā vairāk par viņu lietām, uzklausi un atbalsti.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kuru dzīve apgriezīsies kājām gaisā 2022. gada septembra pirmajā pusē

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvām lietišķos jautājumos vajadzētu būt atturīgākām un uzmanīgākām. Atliec pirkumus un darījumus uz vēlāku laiku, pretējā gadījumā pirkumi tevi pievils. Esiet uzmanīgāks un rūpīgāks pret ģimeni un draugiem. Izveidojiet pozitīvu saziņu ar viņiem un samaziniet konfliktu risku.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Retrogrāda Merkūra periods Jaunavai būs ļoti labvēlīgs un izdevīgs. Būsi spēka un enerģijas pilns, lai izpildītu uzdevumus. Nevajag nevienu vainot un neturēt aizdomās. Tāpat neizprovocēt kāršu izrēķināšanos. Pretējā gadījumā strīds var ievilkties ilgu laiku.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Merkura retrogrāds Svariem dos iespēju mainīt savu dzīvi uz labo pusi, sakārtot to un strukturēt savus plānus. Pārskatiet savas prioritātes, apsverot to, kas jums šobrīd ir vissvarīgākais. Neaizmirstiet arī par veselību. Nepārstrādājiet un nepārbaudiet savu ķermeni.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioniem vajag mazliet piebremzēt savu aktivitāti un ļaut sev atpūsties. Neatkāpieties no saviem mērķiem, bet virzieties uz tiem pakāpeniski un nesasteidziet lietas. Turklāt nevajadzētu nodarboties ar paškritiku un vainot sevi par dažām kļūdām.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekam retrogrāda Merkurs dos otru iespēju kādā svarīgā biznesā vai attiecībās. Izmantojiet šo iespēju un iespēju harmonizēt pasauli sev apkārt un sevī. Pagaidām atturieties no svarīgām lietām un birokrātiskām procedūrām.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžu dzīvē šajā periodā notiks pārsteidzošas pārmaiņas. Iespējams, daži jums svarīgi cilvēki attālināsies un jūs nonāksit panikā. Turklāt iespējami nepatīkami brīži profesionālajā sfērā. Esi uzmanīgs un uzmanīgs, lai nepalaistu garām kaut ko ļoti svarīgu.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīriem būs jādomā par savas dzīves jēgu un prioritātēm. Iespējams, daži no jūsu sapņiem un vēlmēm vairs nav aktuāli un ir jāatmet. Izlemiet par nākotnes prioritātēm un izveidojiet plānu vismaz nākamajai nedēļai.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivīm finanšu lietās vajadzētu bruņoties ar racionalitāti. Retrogrāda Merkura periodā peļņa nav gaidāma, tāpēc ierobežojiet savus tēriņus. Nepārspīlē ar neko. Arī jūsu dzīvē ir nepieciešamas pārmaiņas. Kaut kas būs kardināli jāmaina, kaut kas būs jāatmet, bet tas viss kaut kā svarīgāka un grandiozāka dēļ. Padomājiet par katru savu soli šajā laikā.

Arī interesanti: Astrologs Globa nosaucis 3 zodiaka zīmes, kurām septembrī gaidāms finansiāls pacēlums

Leave a Comment