Kāzu svinību vidū pazuda liela naudas summa. Kad uzzināja, kas to paņēma, jaunlaulātie bija apmulsuši

Anna ļoti izbrīnījās. Sāka prasīt vīram, vai viņš nav ņēmis naudu. Bet arī pats Kirils bija šokā, dabīgi, ka viņš neko nebija ņēmis…

Pēc dažām dienām noskaidrojās, ka arī vecmāmiņa bija uzdāvinājusi daudz vairāk. Vecā kundze dažas dienas pirms kāzām no sava krājkonta bija izņēmusi 1000 eiro un tieši šādu summu ielikusi konvertā. Tas nozīmē, ka kaut kur bija pazuduši vēl 400 eiro…

Anna nezināja, ko domāt, galvā nāca ne tās patīkamākās domas. Ne tā domāja gan par vīru, gan par draudzeni – vedējmāti.

Lasi arī: Ko mums nesīs 2023. gada maijs: Ba Zi detalizēta prognoze

Viss atklājās pavisam negaidīti. Kirilam pazvanīja mamma un sāka stāstīt, ka viņa jaunākā māsa Alise nejauši uz ielas atrada maku, kurā bija 550 eiro. Māte pati to visu redzēja: meitene piegāja pie krūma un izvilka netīru maku… Pa šo naudu Alise tad arī nolēma nopirkt sev dārgu telefonu, apģērbu un kosmētiku.

Jaunlaulātajiem viss kļuva skaidrs. Viņi ir pilnīgi pārliecināti, ka vīra māsa nekādu maku neatrada, vienkārši izspēlēja komēdiju mātes acu priekšā, lai izskaidrotu lielās naudas summas parādīšanos.

Kirils pastāstīja mammai par to, kā pazuda nauda. No cik konvertiem tieši, nav zināms, bet no vecmāmiņas un sievas draudzenēm vien 550 eiro. Pārējiem visiem taču nejautās, cik viņi dāvināja.

Protams, māte neticēja dēla vārdiem un sāka aizstāvēt jaunāko meitu. Arī Alise pati neatzinās, ar asarām acīs apgalvoja, ka neko nav ņēmusi.

Bet Kirils priekš sevis nolēma, ka ar māsu viņš pārtrauks jebkādu komunikāciju un pie sevis mājās neaicinās. Labāk tālāk no grēka, jo nekad nevar zināt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment