Ko Anglijas premjerlīgai nesīs 3. advente?


Anglijas premjerlīga straujiem soļiem tuvojas savam vidusceļam. Šajā nedēļas nogalē tiks aizvadīta jau 17. no 38 spēles dienām.

Šoreiz, trešajā adventē, 17. decembrī savstarpējā cīņā tiksies “Liverpool” un Mančesteras “United” komandas, kuru pēdējo spēļu sekmes ir dažādas.

“Liverpool” komanda pēdējo 5 spēļu laikā uzvarējusi 4, tai pat laikā “Sarkanie velni” – 3. Vēl jo vairāk spēlei nozīmi piedod turnīra tabula – “Liverpool” ar 37 punktiem ir pirmajā vietā, tikai par 1 punktu apsteidzot “Arsenal”.

Tai pat laikā Mančesteras komandai ir 27 punkti un 6. vieta, atpaliekot par nieka 3 punktiem no 5. vietā esošās “Tottenham”. Cīņas būs sīvas, likmes ir augstas, katrs punkts var būt izšķirošs.

Arī “Olybet” eksperti šai spēlei piedāvā savas prognozes – “Liverpool” uzvarai tiek dots koeficients 1.32, Mančesteras – 8.4. Tai pat laikā iespēja, ka spēle noslēgsies neizšķirti, tiek vērtēta ar koeficientu 6.2. Pēdējā spēle noslēdzās ar “Liverpool” uzvaru 7:0. Pēdējās 5 komandu savstarpējās spēlēs tika gūti vismaz 3. “Olybet” prognoze tam, ka arī šajā spēlē tiks gūti vismaz 2,5 vārti, ir novērtēta ar koeficientu 1.33.

“Olybet” piedāvā plašu koeficientu klāstu uz daudz un dažādiem notikumiem. Tas patiks arī tad, ja neesi sporta fans, jo iespēju ir ļoti daudz. Nāc un ieskaties!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment