Latvijā atklāta pirmā Eirolīgas vēstniecība

Pagājušās piektdienas vakarā, 8. decembrī, svinīgā pasākumā “OlyBet Sports Bar Daugava” tika atklāta oficiālā Latvijas Eirolīgas vēstniecība. Šī gada rudenī, izklaides zīmols “OlyBet” noslēdza sadarbību ar vadošo Eiropas basketbola līgu “EuroLeague Basketball”, viens no šīs sadarbības pamatmērķiem ir pieredzes uzlabošana katram basketbola līdzjutējam.

Eirolīgas vēstniecība ir viens no pirmajiem soļiem šajā virzienā un tās nozīme jau bija redzama atklāšanas dienā.
Eirolīgas vēstniecības atklāšana bija publisks pasākums, uz kuru tika aicināti visi interesenti, un kuplais apmeklētāju skaits lika manīt, ka Latvijā interese par basketbolu ir liela. Jau no plkst. 19:00, dodoties iekštelpās pa sarkanu paklāju, viesi varēja aplūkot “OlyBet Sports Bar Daugava” dekorētās telpas, kuras pārņēma basketbola drudzis un Eirolīgas fanu atribūtika. Jau neilgu brīdi vēlāk sekoja oficiāla “OlyBet Sports Bar” valdes locekļa Jura Celmāra pasākuma uzruna, un svinīgā atklāšana varēja sākties.

Godāto viesu starpā bija arī Latvijas basketbola izlases kapteinis Dairis Bertāns, kuru svinīgi apsveica par viņa komandas augstajiem sasniegumiem Pasaules kausā. Pēc pāris vārdiem no paša kapteiņa, viesi tika cienāti ar tematiskiem basketbola desertiem.

Viesu starpā, protams, bija arī redzami dažādi mediju pārstāvji un vietējie influenceri, satura veidotāji kā Niklāvs Mičulis, Armands Jaunzems un Jānis “Krivenchy” Krīvēns. Iesildoties ar uzkodām un dzērieniem, viesi tālāk varēja vērot aktīvu deju priekšnesumu no “Royal Dance” studijas. Pāris minūtes vēlāk visa uzmanība tika vērsta uz aizraujošo dueli starp “Kauņas Žalgiris” un “AS Monaco”, kuru klātienē varēja vērot uz “OlyBet Sports Bar” lielajiem ekrāniem.
Pēc aizraujošā basketbola mača sekoja papildus deju priekšnesumi, kā arī lieliski konkursi, kuros varēja piedalīties ikviens viesis, laimējot fantastiskas balvas. Visa vakara gaitā bija pieejams arī basketbola VR spēles izaicinājums. Piektdienas vakaru turpināja DJ muzikālie ritmi, kā arī vēlāk sekoja intervija ar bijušo Eirolīgas spēlētāju Žani Peineru. Par visu tiešām bija padomāts!

Par OlyBet Sports Bar

Ar vairāk nekā 30 filiālēm 13 Latvijas pilsētās un papildu lokācijām Igaunijā un Lietuvā, OlyBet Sports Bar nodrošina ikvienam sporta entuziastam ideālu vidi, lai vērotu lielākos sporta notikumus uz lielā ekrāna, vienlaikus baudot dzērienus un uzkodas par pieņemamām cenām. Tāpat katru nedēļas nogali tiek piedāvāti tematiskie vakari ar dažādām izklaides iespējām.

Par Euroleague Basketball

Euroleague Basketball (EB) ir globāls līderis sporta un izklaides biznesā, kura mērķis ir vadīt Eiropas vadošās profesionālās basketbola klubu sacensības saskaņā ar unikālu un inovatīvu organizācijas modeli. EB, kas pieder un ko pārvalda daži no veiksmīgākajiem un vēsturiskākajiem klubiem pasaulē, pārvalda divas galvenās kontinenta vīriešu basketbola sacensības, Turkish Airlines Eirolīgu un BKT EuroCup, kā arī EB Adidas Next Generation Tournament (U-18 turnīrs).

EB sacensības ar OTT platformas EuroLeague TV starpniecību ieved Eiropas basketbola eliti visos piecos kontinentos, kur tās priecē visu sporta sabiedrību. Tāpat EB organizē arī virkni kopienas un izglītojošu pasākumu, kurus vada One Team programma saskaņā ar Apvienoto Nāciju Organizācijas Agenda 2030 Ilgtspējīgas attīstības mērķiem. No akadēmiskās puses EB Sports Business MBA apmāca nākamos sporta menedžmenta profesionāļus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment