Wintrozen – ja ziemas prieki pieviļ


Ziemas prieku baudīšana nereti beidzas ar saslimšanām. Lai arī sniegavīru celšana un sniega kaujas ar bērniem ir jautri gadalaika baudīšanas elementi, jābūt gatavam rīkoties, kad sniegs ticis aiz krāgas. Tad talkā nāk zāles ar ziemīgu nosaukumu – Wintrozen!

Saaukstēšanās epizožu epicentrā nonākt ir viegli. Taču vismokošākās ir bronhīta epizodes, kad ciešam no nepatīkama klepus, kas rodas iekaisušas bronhu gļotādas dēļ.

Akūta bronhīta pirmās pazīmes ir sauss un rejošs klepus, dedzināšanas vai smaguma sajūta krūtīs. Fizisko sūdzību klāstā parādās nespēks, ķermeņa temperatūra var būt gan nepaaugstināta, gan arī sasniegt pat 38–39 °C. Dažu dienu laikā klepus parasti no sausa kļūst par mitru, tam ir krēpu piejaukums. Parasti simptomi pakāpeniski izzūd 7–10 dienu laikā.

Wintrozen ir šobrīd vienīgais Latvijas tirgū pieejamais acetilcisteīnu saturošs medikaments bez laktozes un sorbīta, kas nozīmē, ka to drīkst lietot arī diabēta slimnieki – sastāvā nav nevajadzīga cukura.

Turklāt Wintrozen ir patīkama apelsīnu garša, saslimušajam liekot justies kā baudot Ziemassvētkus, nevis ārstējoties. Wintrozen lietošana ir pavisam vienkārša – tableti izšķīdina glāzē. Pagatavotais zāļu šķīdums uzreiz gatavs lietošanai. Pagatavoto šķīdumu ieteicams lietot 2-3 stundas pirms došanās pie miera.

Svarīgi atcerēties, ka zāles ieteicams lietot tikai personām, kas ir pieaugušas un sasniegušas 14 gadu vecumu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment