Laikmetīgās grāmatas “Svētceļojums, mazulīt!” atklāšanas svētki

Piektdien, 2.septembrī, plkst.18.00 fon Stricka villā notiks Viktorijas Paegles pirmās grāmatas “Svētceļojums, mazulīt!” atklāšanas svētki.

“Svētceļojums, mazulīt!” ir laikmetīga un spilgta debija, kas apraksta ceļojumu pa Amerikām no blondas mazulītes perspektīvas 6 mēnešu garumā ar 1 900 eiro budžetu, 178 nokoļīšanas mēģinājumiem un 4 bildinājumiem. Jaunības maksimālisms, sevis izzināšana un mūsdienu jaunieši – bez filtra ar flirtu!

Rakstniece Ilze Jansone komentē: “Grāmata “Svētceļojums, mazulīt!” vēsta par ceļošanu līdz šim neierastā veidā. Viņas varone vadā lasītāju pa pasauli, sevišķu uzmanību nepievēršot kultūrvēsturiskām vērtībām vai “obligāti” apskatāmajām vietām. Multikulturāls, interesants un gaiša humora piesātināts darbs par drosmīgu ceļotāju. Romānā netiek aizmirsts arī par globālām attiecībām, jo cilvēks taču paliek cilvēks ar savām vajadzībām un vēlmēm, lai arī kurā zemē dzīvotu vai atrastos.”

Viktorija Paegle ir māksliniece, kura iepriekš pievērsusi sabiedrības uzmanību ar pašportretu fotogrāfijām, kurās atklāti eksponē sevi, savu seksualitāti un personīgos pārdzīvojumus. Lai gan grāmata “Svētceļojums, mazulīt!”, galvenokārt, ir literāls darbs, stāstu papildina Viktorijas dokumentētās fotogrāfijas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment