Latvijā notiks sacīkstes “Sprints pēc iPhone 14”

Šo piektdien, 23.septembrī, pulksten 13.00 notiks sacensības “Sprints pēc iPhone 14”, kuras organizē daudzpakalpojumu uzņēmums “Tele2”.

Trīs vietās Rīgā būs paslēpti trīs jaunākie “iPhone” modeļi un par to atrašanās vietām varēs nojaust, pieslēdzoties tiešraidei “Tele2” “Facebook” lapā. Tiešraidē būs redzami kadri no trim kamerām, kuras uzstādītas to vietu tuvumā, kur ir paslēpti trīs “iPhone 14”. Telefonus savā īpašumā iegūs pirmie, kuri nokļūs konkrētajās vietās, satiks tur vienu no trim influenceriem – hip hop mākslinieku, basketbolisti un skeiteri – un veiksmīgi izpildīs uzdoto uzdevumu.

“Sprints pēc iPhone 14” tiešraidi “Tele2” “Facebook” lapā komentēs TV un radio personība Oskars Lepers, kurš kādā brīdī, iespējams, palīdzēs ar norādēm, kā arī skatītājiem izspēlēs dažādas balvas no “Apple”.

“”iPhone” ir viens no viedtālruņu tirgus flagmaņiem, kas vienmēr ar saviem jaunajiem telefoniem rada pamatīgu ažiotāžu daudzviet pasaulē, arī Latvijā. To apliecina arī fakts, ka pirmo “iPhone 14” telefonu “Tele2″ interneta veikalā nopirka pusnaktī pirmajā minūtē pēc iepriekšpārdošanas atvēršanas,” stāsta “Tele2” komercdirektors Raivo Rosts. “Pagājušajā gadā rīkojām pirmās “Sprints pēc iPhone” sacīkstes un tās radīja negaidīti lielu atsaucību un ažiotāžu. Tiešraidi, kurā bija dzirdamas un redzamas norādes, vēroja vairāk nekā 1000 skatītāju.”

Sacīkstēs “Sprints pēc iPhone 14” var piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs. Visiem dalībniekiem ir būtiski pieslēgties tiešraidei “Tele2” “Facebook” lapā, 23.septembrī sākot no pulksten 13.00, lai aplūkotu attēlus no video kamerām un saprastu, kur aptuveni varētu būt paslēpti telefoni. Video attēli no vietām, kur paslēpti “iPhone” telefoni, tiks rādīti pa vienam.

Par “Tele2”

“Tele2” ir daudzpakalpojumu uzņēmums cilvēkiem, kas nodrošina ātrāko mobilo internetu Latvijā, augstākā līmeņa apkalpošanu un plašu pakalpojumu klāstu – mobilos sakarus, mājas internetu, viedierīces, televīziju un apdrošināšanas pakalpojumus. “Tele2” ir mīlētākais zīmols mobilo sakaru nozarē un privātpersonu izvēle numur viens.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment