Likteņa skaitļi: ko saka jūsu dzimšanas datums

Dzimšanas datuma informācija ir ļoti svarīga. Ar tās palīdzību var noskaidrot savus talantus, stiprās un vājās puses, kā arī saprast, ko ar tiem darīt. Kopā ar numerologu noskaidrojam, kādus noslēpumus slēpj jūsu dzimšanas diena, mēnesis un gads.

Dzīves ceļa skaitlis ir vienīgais rādītājs numeroloģijā, kas nenozīmē dažādas interpretācijas. Uzsākot savu dzimšanas datuma paredzēto ceļu, jūs to nevarēsiet nekur izslēgt, pat ja ļoti vēlaties. Kopā ar numeroloģi Alenu Aņisimkovu mēs saprotam jautājumu.

Jo ātrāk pieņemsi šo faktu un sāksi efektīvi izmantot jau no dzimšanas dotās spējas, jo ātrāk sasniegsi sev vēlamos mērķus un virsotnes.

Paņemiet papīra lapu un pierakstiet pilnu dzimšanas datumu. Piemērs: 24.11.1989. Turklāt mūsu uzdevums ir noteikt vibrējošo skaitli, šim nolūkam mēs summējam visus skaitļus līdz viencipara skaitlim: 2 + 4 + 1 + 1 + 1 + 9 + 8 + 9 =35. Pievienojam 3+5. Mēs iegūstam 8. Tas ir tieši jūsu dzimšanas datuma skaitlis. Mēs atrodam numuru sarakstā un uzzinām, kādas funkcijas tas piešķir tā “īpašniekam”.

Numurs 1

Izredzes būt pirmajam ne tikai iedvesmo, bet arī uzliek pienākumu. Tavā priekšā paveras daudzas iespējas, tu viegli sasniedz savu mērķi, bet ar vienu nosacījumu: ja neskrien pretī savam sapnim, ar galvu, stumjot visus ceļā. Pretējā gadījumā jūs nepamanīsit, kā jūsu draugi novērsīsies no jums, un būs vairāk ienaidnieku. Esiet pacietīgs, pārvietojieties ar vidējo ātrumu, iemācieties gaidīt. Un novērtējiet cilvēkus savā vidē. Tie bieži ir posmi jūsu mērķa sasniegšanas ķēdē.

 

Numurs 2

Dzimšanas datuma numura 2 īpašnieki savā ziņā ir svari. Visa viņu dzīve tiek pavadīta pretstatā: labais-ļaunums, bagātība-nabadzība, prieks-skumjas, līdzjūtība-nežēlība. Un tas ir atkarīgs no paša cilvēka, kurā bļodā mest nākamo svaru. Lai nepieļautu negatīvisma pārņemšanu, iemācieties pieņemt dzīvi tādu, kāda tā ir. Protams, dariet visu iespējamo, lai situāciju mainītu, bet, ja tas neizdodas, garīgi sakiet sev: “Tu nevari mainīt apstākļus, mainiet savu attieksmi pret tiem.” Nekad neatstāj novārtā kolēģu palīdzību, strādājiet kopā, jo arī cipars 2 ir pāris. Tātad, piemēram, organizējot biznesu vienatnē, jums diez vai veiksies.

 

Numurs 3

Ja jums aug brīnumbērns, iespējams, ka viņa dzimšanas datuma skaitlis ir 3. Šie bērni agri sāk lasīt un skaitīt, uztver visu informāciju lidojumā un sniedz labus mācību rezultātus. Jaunībā viņiem viss ir viegli, iespējams, tāpēc, jau kļuvuši pieauguši, viņi dzīvi neuztver nopietni, trūkst apziņas par uzdevuma sarežģītību. Viņi dzīvo šeit un tagad, viņiem ir ērtāk, ja “šodien” viņiem ir ne tikai darbs, bet arī visādas izklaides. Viņi reti domā par nākotni, viņiem nav “drošības spilvenu”. Viņi viegli sasniedz panākumus un atzinību, bet viņiem ir grūti noturēties sasniegtajā augstumā.

 

Numurs 4

Cilvēks, kura dzimšanas datums ir 4, stingri stāv uz kājām. Tas ir tas, kuram patiešām patīk nonākt līdz patiesībai, veidot skaidrus plānus un īstenot tos punktu pa punktam! No viņa kļūs labs skolnieks, apzinīgs strādnieks.

Lasi vēl: “Nauda iet naudā”: 4 zodiaka zīmes 2022. gada novembra trešajā dekādē atrisinās visas materiālās problēmas un iegūs finansiālu brīvību

Ar iespaidīgu neatlaidību un zināšanu slāpēm cilvēkiem, kuru dzimšanas numurs ir 4, nevajadzētu aprobežoties ar pieticīgiem lūgumiem. Viņu gadījumā labāk spēlēt lieli un pārliecinoši virzīties pa karjeras kāpnēm.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment