Likteņa skaitļi: ko saka jūsu dzimšanas datums

 

Numurs 5 

Jūsu priekšā ir ceļotājs. Un nav svarīgi, vai viņš iekaro kalnu virsotnes, vai viņš gozējas pludmalē vai brauc ar vilcienu uz kaimiņu reģionu. Viņam vienkārši vajadzīgas jaunas emocijas un iespaidi. Viņš nevar palikt vienā vietā. Atgriežoties viņš jau domā, kur atkal doties. “Teicamajiem studentiem” nav problēmu apgūt svešvalodu, viņiem ir grūti strādāt birojā, brīvs grafiks un darba vietas neesamība ir viņu sapnis. Visbiežāk viņiem ir labs garastāvoklis, ar viņiem ir viegli komunicēt, viņiem ir daudz draugu, viņi jūtas ērti jebkurā vidē un viegli izkļūst no sarežģītām situācijām.

 

Numurs 6

Mūsu priekšā ir optimists, kas izstaro mieru. Ar šādu attieksmi ir viegli iegūt draugus, arī saskaroties ar kolēģiem, lai iegūtu reputāciju. Cilvēks ar sešnieku ir diezgan apmierināts ar savu amatu, regulāri pilda savus pienākumus, netiecoties ieņemt iespaidīgāku vietu un saņemt lielāku algu, jo viņam galvenais ir mierīgums. Tajā pašā laikā viņš viegli izkļūst no sarežģītām situācijām un bieži izvairās no pat pelnīta soda. Viņš labprāt dalās ar savu labo garastāvokli un jaunumiem ar citiem, taču diez vai viņš vēlēsies uzklausīt informāciju par citu problēmām.

 

Numurs 7

“Es viss esmu tik pretrunīgs,” šī frāze ir par cilvēkiem, kuru dzimšanas datums ir septiņi. Viņi ir centīgi, centīgi, viņiem viss ir kārtībā ar loģisko domāšanu, un tajā pašā laikā viņiem patīk spontāni lēmumi un nepārdomāta rīcība. Viņi ir romantiķi ar bagātu iztēli un spilgtu iztēli, vienlaikus ar diezgan spēcīgu intuīciju. Tiesa, viņi bieži runā par savu “priekšnojautu” pagātnes formā. Viņu nekonsekvence neļauj rīkoties saskaņā ar saprātu. Viņi nebaidās no vientulības, bet, galvenais, savā gadījumā neieslīgst pesimismā, bet izmanto savu vientulību uz labu. Un tad ir visas iespējas pilnībā izmantot savu talantu un gūt panākumus šādās profesijās: komponists, dzejnieks, rakstnieks, filozofs.

 

Numurs 8 

Mums ir daudzsološs uzņēmējs. Numura 8 īpašnieks var droši nokomplektēt komandu un organizēt savu biznesu. Viņš ir prasīgs, un savā darbā nesaudzē ne sevi, ne savus padotos. Var viņam uzticēties – iztērētie spēki noteikti nesīs rezultātus. Interesanti, ka grūtības ceļā viņu tikai uzmundrina, dod papildu enerģiju. Visbiežāk viņš ir finansiāli nodrošināts, tomēr, paliekot prasīgs pret sevi, no apkārtējiem sagaida pilnu atdevi. Nav pārsteidzoši, ka arī viņa draugiem, kā likums, ir noteikts statuss sabiedrībā un viņi ir diezgan turīgi.

 

Numurs 9

Šī ir radoša personība ar plašu attīstības spektru. Mākslas, skatuves, mūzikas, dzejas, žurnālistikas un pat izgudrojumu pasaule. Galvenais ir izvēlēties savu virzienu, un tad jūs varat viegli iekarot profesijas augstumus. Šie cilvēki ir diezgan jutīgi pret citu problēmām, vienmēr gatavi palīdzēt.

Lasi vēl: “Nebaidieties no grūtībām”: 3 zodiaka zīmes tuvākajā nākotnē adekvāti tiks galā ar problēmām un atradīs izeju no vissarežģītākās situācijas

Turklāt viņi ir nepārprotami cīnītāji par taisnīgumu. Par senioru pie ieejas droši var izvēlēties cilvēku ar deviņnieku, viņš parūpēsies, lai māja būtu tīra, un no iedzīvotāju krāna vienmēr tek karstais ūdens.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment