Sliktas zīmes: no kurām lietām vajadzētu baidīties dažādām zodiaka zīmēm

Salauzti spoguļi, piektdiena, 13. datums, izbērta sāls – mēs runājam par sliktajām zīmēm katrai mūsu materiāla zīmei.

 

Auns

Auns ir gatavs ikdienas piedzīvojumiem, braukšanai un adrenalīnam, taču ir viena diena, kuru ieteicams pavadīt mierīgi, un, ja iespējams, neizejot no mājām – šī ir piektdiena, 13. datums. Maģiskā dienā palielinās nepatikšanas un pat traumu risks. Tajā pašā laikā, vienmēr pārliecināts par savu taisnību, Auns, visticamāk, nevēlēsies ievērot ieteikumus un, visticamāk, nebaidīsies no šī datuma.

 

Vērsis

Ir zīme, ka uz ielas atrastā dzelzs monēta ir jāpaņem, un tā nesīs veiksmi. Taču Vērsim šī māņticība neder – paņemta monēta (vai rēķins) var sagādāt problēmas ar naudu un atņemt jums finansiālo labklājību, un tas noteikti nav tas, kas jums nepieciešams.

 

Dvīņi

Noteikti esat dzirdējuši teicienu: saplīsis spogulis nesīs septiņus neveiksmes gadus. Tā patiešām ir taisnība, ja jūsu zīme ir Dvīņi! Senatnē tika uzskatīts, ka mūsu atspulgs ir mūsu dvēsele, kas ir ieslēgta spogulī, un tajā ir arī citi gari, kas var iznākt ārā un vajāt cilvēku, ja salauž spoguli un ieskatās tajā. Un Dvīņi vienkārši izceļas ar neveiklību un uzmācīgu vajadzību bieži skatīties spogulī, pat ja tas ir salauzts.

Vēzis

Izkaisītais sāls apdraud ūdens stihijas pārstāvjus ar strīdiem un konfliktiem ar mīļajiem. Ja nolaidības dēļ jau esi izlijis sāli, tad met to pār kreiso plecu un pasmejies – tas aizbaidīs ļaunos garus.

 

Lauvas

Vācu un krievu kultūrā jau iepriekš apsveikt cilvēkus svētkos uzskata par neveiksmi. Šī māņticība ir tik dziļi iesakņojusies dažās Eiropas kultūrās, ka iepriekšēju apsveikumu tagad uzskata ne tikai par sliktu zīmi, bet arī par sliktu formu, un tieši no tā Lauvai vajadzētu piesargāties.

Lasi vēl: “Nebaidieties no grūtībām”: 3 zodiaka zīmes tuvākajā nākotnē adekvāti tiks galā ar problēmām un atradīs izeju no vissarežģītākās situācijas

Neaizmirstiet apsveikt savus mīļotos, bet, lai savā dzīvē neiesaistītu nepatikšanas, dariet to savlaicīgi.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment