Horoskops 2022. gada decembrim: ko piešķirs ziemas sākums visām zodiaka zīmēm

Uzzini, kam decembris būs labvēlīgs, un kuriem nevajadzētu atpūsties. Izlasiet astroloģisko prognozi 2022. gada decembrim visām zodiaka zīmēm.

 

Auns

Aunu decembrī gaida negaidīti satricinājumi vai pēkšņa dārgas lietas vai dokumenta nozaudēšana. Tas pārbaudīs jūsu komforta un drošības sajūtu. Bet tie būs īslaicīgi. No decembra vidus tev būs vieglāk pārdzīvot neparedzamos dzīves mirkļus, vienlaikus saglabājot pozitīvu skatījumu uz nākotni.

 

Vērsis

Vērsim jāanalizē viņu rīcība un jāpiedod sev pagātnē pieļautās kļūdas. Par laimi, Pilnmēness dziedinošā enerģija palīdzēs jums garīgi attīrīties un kļūt par sevis labāko versiju. Tava gudrība palīdzēs uz problēmām paskatīties savādāk un viegli tikt ar tām galā.

 

Dvīņi

Decembrī sagatavojies dramatiskiem notikumiem, kas atspēs tavu darbu un finanses. Šīs nepatikšanas var netīšām projicēt negatīvismu jūsu pašreizējās mīlestības attiecībās. Lai tas nenotiktu, veltiet savai otrajai pusei dāsnu mīlestību, laiku un uzmanību.

 

Vēzis

Vēžiem vajadzētu izvirzīt reālus īstermiņa mērķus mēnesim. Decembris ir piemērots laiks, lai kaut ko plānotu. Jūsu sociālajā lokā var ieaust intrigas, kas var jums pievilt. Centieties neuztvert lietas personīgi. Centieties atlaist visas destruktīvas attiecības, nevis turēties pie cilvēkiem un sakariem, kas vairs nenes laimi. Laika veltīšana darbam būs lielisks veids, kā izvairīties no visa, kas jūs traucē.

 

Lauva

Ja esi vilcinājies par karjeras maiņu, tad decembrī vari saskarties ar faktoru, kas palīdzēs pieņemt lēmumu. Pievērsiet uzmanību apkārt esošajām zīmēm un uzticieties savām dvēselēm, pat ja tās ved pa ceļu, kas šķiet visgrūtākais. Jauns mēness būs lieliska iespēja uzsākt jaunu biznesu, kas var kļūt ļoti ienesīgs. Tici savam potenciālam gūt panākumus.

 

Jaunava

Dažreiz dzīve neizvēršas tā, kā jūs gaidījāt, taču tas nenozīmē, ka jūsu sapņi bija laika izšķiešana. Centieties neļaut savai vilšanās apstiprināt jūsu zemapziņas bailes un šaubas.

Lasi vēl: Likteņa skaitļi: ko saka jūsu dzimšanas datums

Atrodi līdzsvaru starp optimismu un ilūzijām par nākotni. Pievērsiet īpašu uzmanību finansēm, lai jūsu kabatas nebūtu tukšas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment