Horoskops 2022. gada decembrim: ko piešķirs ziemas sākums visām zodiaka zīmēm

 

Svari

Decembrī Svaru zīmei profesionālajā jomā var būt daudz pienākumu, taču ar nelielu pacietību jūs varat tikt galā ar visu. Izvairieties no pārsteidzīgiem lēmumiem, jo ​​vēlāk varat to nožēlot. Šomēnes sajutīsi nepieciešamību augt intelektuāli. Informāciju spēsi ļoti viegli asimilēt, tāpēc šo periodu būs labi izmantot mācībām vai citu profesionālās izaugsmes formu izvēlei.

 

Skorpions

Ja grasāties izbeigt esošās mīlas attiecības un sākt jaunas, decembris ir ideāls laiks, lai to izdarītu. Tas, kas pie tevis atnāks decembrī, ir labāks par to, kas tev ir tagad. Decembris būs labvēlīgs profesionālām pārmaiņām. Komunikācija, radošas idejas un līderība būs tavas stiprās puses.

Jūsu izredzes nopelnīt naudu un gūt panākumus šajā mēnesī ir ļoti augstas. Decembris sola patīkamus pārsteigumus finanšu sektorā, darba maiņa var palīdzēt palielināt ienākumus.

 

Strēlnieks

Izlēmība un neatlaidība ir galvenās Strēlnieka īpašības decembrī. Profesionāli izaicinājumi jūs gaida, taču tie jūs nebiedēs. Jūsu spēcīgajai radošajai enerģijai jābūt orientētai uz karjeru.

Darba iespējas būs no visām pusēm. Materiālā un finansiālā izaugsme decembrī būs lēna, taču pakāpeniska. Ja vēlaties pārmaiņas savā finansiālajā dzīvē, ir pienācis laiks atrotīt piedurknes un atdot visu.

 

Mežāzis

Marsa un Saules opozīcija 8. decembrī var izraisīt attiecību vai projekta beigas, kurām, kā jūs dziļi zinājāt, nebija lemts piepildīties. Darbā jums ir jāuzsver jūsu radošums un biznesa ass.

Tev ir labas izredzes iegūt kādu amatu vai augstu amatu profesionālā vidē. Uzmanieties no aizdevumiem vai maksājumiem, jo ​​tie var ļoti sarežģīt jūsu finansiālo dzīvi.

 

Ūdensvīrs

Šis nebūs jums labākais mēnesis mīlas sfērā. Vecpuiši nemainīs savu statusu, un ģimenes Ūdensvīriem būs problēmas ar savu dvēseles radinieku. Var būt vairāki darba piedāvājumi un, iespējams, paaugstināšana amatā. Jūsu ienākumi var palielināties, pateicoties jūsu radošumam un vēlmei kaut ko darīt ārpus kastes.

Izredzes gūt panākumus un labklājību ir ļoti augstas, ja esat gatavs atstāt savu komforta zonu un pieņemt jauno dzīves realitāti. Esiet uzmanīgi ar dokumentiem un līgumu parakstīšanu.

 

Zivis

Jūsu ambīcijas un ticība šomēnes pieaugs, mudinot virzīties uz priekšu uz nākotni, par kuru vienmēr esat sapņojis. Tomēr mēģiniet nedomāt pārāk tālu uz priekšu un nesteidzieties, lai izvairītos no diskomforta.

Lasi vēl: Sliktas zīmes: no kurām lietām vajadzētu baidīties dažādām zodiaka zīmēm

Centieties saglabāt labu komunikāciju darbā un neprasiet pārāk daudz no sevis un citiem. Jūsu mīlestības attiecības piedzīvos sarežģītus laikus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment