Sliktas zīmes: no kurām lietām vajadzētu baidīties dažādām zodiaka zīmēm

 

Jaunava

Ja pulkstenis ir apstājies uz rokas, šajā dienā esi ļoti uzmanīgs ar finansēm, centies neko nepirkt un neaizdot. Pretējā gadījumā var rasties nopietnas naudas problēmas, kas jūs vajās ilgu laiku.

 

Svari

Saskaņā ar senu uzskatu, dzeltenie ziedi nes neveiksmi. Tiek uzskatīts, ka tie veicina neveiksmes mīlestībā, sola strīdus un šķiršanos. Svarus stingri neiesaka turēt mājās un dāvanā pirkt dzeltenus ziedus.

 

Skorpions

Skorpioniem jāuzmanās no ziedotiem asiem priekšmetiem – ja dāvanā saņēmāt dakšiņas vai nažus, tad nākotnē var sagaidīt daudz strīdu un nepatikšanas. Lai to novērstu, iesaiņojiet asus galus mīkstā drānā un uz brīdi ielieciet dāvanu kastītē.

 

Strēlnieks

Jūs esat lieliski eksperimentētāji un jums patīk eksperimentēt ar savu izskatu. Ja vēlies pati mainīt savu garderobi vai grimu, esi laipni gaidīts, taču nevajag nogriezt matu galus. Saskaņā ar māņticību pašam griezt matus nozīmē saīsināt mūžu, “nogriezt” gadus.

Mežāzis

Mežāži ir pazīstami ar savu darbaholismu un tieksmi pēc finansiālas labklājības. Nu, vai nav tā, ka tu strādā dienu un nakti, lai paliktu bez nekā? Lai saglabātu un vairotu iegūto, nevajadzētu atstāt uz galda tukšas pudeles un taras – tā savā mājā piesaisti ne tikai naudas trūkumu, bet arī bezdarbu.

 

Ūdensvīrs

Opāli ir krāšņi, izsmalcināti akmeņi, kas bieži piesaista Ūdensvīrus, taču jums vajadzētu apsvērt to nēsāšanu. Tiek uzskatīts, ka šie akmeņi nes neveiksmi tam, kurš tos nēsā, un šīs zīmes pārstāvjiem šī zīme ir īpaši aktuāla .

 

Zivis

Lasi vēl: Likteņa skaitļi: ko saka jūsu dzimšanas datums

Melns kaķis, kas skrien pāri ceļam, ir tuvojošās neveiksmes vēstnesis – šie dzīvnieki jau kopš seniem laikiem ir identificēti kā neveiksmes simbols, un Zivīm tas noteikti ir tā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment