Maijs pavisam netālu: Vasilisas Volodinas prognoze katrai zodiaka zīmei 2022. gadam

Vasilisas Volodinas horoskops maijam palīdz apzināties dzīvē svarīgo, novērst nepatikšanas. Bet astro prognoze jāuztver tikai kā ieteikums vai brīdinājums, nevis rīcības instrukcija.

Auns 21.marts 20.aprīlis

Astroloģe Aunam paredz kaut kā jauna dzimšanu dzīvē, atjaunošanos, atdzimšanu.

Ir pienācis laiks sākt dzīvi no jauna. Tavā dzīvē pienāks nākamais posms, kad līdzās prieka un iekšēja pacēluma sajūtai atnāk kas jauns, nezināms, mainās ierastais dzīvesveids.

Kas tev jādara: ar savu rīcību parādi, ka mīli vienkāršu zemes eksistenci, apzinies visu esības prieku, kas slēpjas sīkumos. Iemācieties izbaudīt visu: vienkāršas fizioloģiskas sajūtas, finansiālu atlīdzību par jūsu pūlēm, savu garīgo attīstību.

Brīdinājums: ja esat priecīgā noskaņojumā, tas nenozīmē, ka varat atļauties būt slinks un aizmirst par saviem tuvākajiem pienākumiem.

Norāde: ir pienācis laiks parādīt visu savu gribasspēku un sākt aktīvi rīkoties, taču nekādā gadījumā nevajadzētu atpūsties.

Padoms: pārlieciniet sevi, ka jums ir pietiekami daudz spēka, lai pēc iespējas ātrāk sāktu darbu. Jūs gaida garš, bet ārkārtīgi produktīvs periods, tāpēc ir svarīgi censties pielikt visas pūles. Smags darbs ātri nesīs augļus.

Vērsis 21. aprīlis 21. maijs

Ārpusējie pārkāps jūsu noteiktās robežas. Šķēršļi no ārpuses neļauj nelokāmi noturēt savu pozīciju un nenomaldīties no paredzētā ceļa.

Kas jums jādara: iestāties par savām materiālajām un garīgajām vērtībām, kas saņemtas no iepriekšējām paaudzēm.

Brīdinājums: centies nezaudēt drosmi, atbrīvoties no pilnīgas bezcerības sajūtas un dziļa izmisuma, jo. viņi var sabojāt visu, pēc kā jūs tik ilgi esat tiecies.

Volodina norādījums: paskaties apkārt, izdari pareizos secinājumus, prātīgi novērtē iespējamos šķēršļus un savas stiprās puses.

Padoms: tagad svarīgākais ir pārdomāt savas vērtības, pārliecināties, ka pasaules uztvere ir pareiza.

Neskatoties uz to, ka jūsu dzīvē ir daudz problēmu, jums vajadzētu atcerēties, ka jūsu senči joprojām jūs sargā un sargā, dāvā jums savu mīlestību un siltumu.

Mīlestības sfērā būs jauni iespaidi, iepazīšanās, sakari. Rodas iekšēja gatavība piedzīvojumiem un jaunām sajūtām. Gaidāms amats ar vienlaicīgu pārliecību par panākumiem.

Dvīņi 22. maijs 21. jūnijs

Maijs ir labvēlīgs priekšvēstnesis nākotnes pārmaiņām un nelabvēlīga dzīves posma beigas. Pozitīvas pārmaiņas ietekmēs visas jūsu dzīves jomas. Tagad jūsu dzīvē ir nepatīkama situācija, kurā jūs ienirt ar galvu.

Kas jādara: Ja pārstāsi steigties un sāksi spriest, tu spēsi nomierināties un tikt galā ar radušajām grūtībām, vienlaikus piedzīvojot prieku un mīlestību pret visu, kas tevi ieskauj.

Brīdinājums: nekādā gadījumā nerīkojieties pārsteidzīgi, pretējā gadījumā to postošās sekas ilgi negaidīs un samazinās visu jūsu darbu līdz nullei.

Norāde: jebkurā situācijā centies saglabāt mieru, esi gudrs un meklē spēku sevī, pat ja tev šķiet, ka viņi tevi ir pilnībā pametuši. Mēģiniet paskatīties uz visu no cita leņķa, iespējams, tas palīdzēs ātrāk atrast pareizo risinājumu.

Padoms: dodieties dabā, palieciet ar to vienatnē, izvairieties no ikdienas steigas, pilnībā atpūtieties un sakārtojiet savas domas. Atcerieties, ka cilvēks saņem laimi no savām iekšējām sajūtām, nevis no tā, kas notiek apkārt.

Sajūtu jomā: cerība un cerība uz labāko, negaidīta palīdzība, skaidrs priekšstats par perspektīvām. Ticība, dažreiz sapņošana. Ja cilvēks jautā par iespēju sasniegt savu ideālu, tad viņa idejas ir nereālas. Negatīvā puse – cilvēks ir sapņos, līdz ar to ilgas, melanholija. Iespējama mīlestība pret nereālu vai nepieejamu cilvēku.

Lasi vēl: 2 triki, kas piesaista naudu un veiksmi, ar kuriem Vanga ieteica sākt un beigt savu dienu

Šķir nākamo lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment